top of page
Keresés

Egyéni csúcsokkal zárták a TVE fiatal atlétái a biatorbágyi Rúdugró Kupasorozatot
A hónap első hétvégéjén rendezték Biatorbágyon a Rúdugró Kupasorozat 2023-as kiírását. A III. kerületi TVE népes csapattal képviseltette magát, hiszen újabb három fiatal csatlakozott a rúdugró különítményhez. Az eredmény önmagáért beszél, mind a hat indulónk egyéni csúccsal zárta a viadalt.


Az idény harmadik rúdugró versenyét rendezték Biatorbágyon, amely a III. kerületi TVE atlétika szakosztályának újabb kiváló eredményeket hozott, ráadásul rúdugró csapatunk újabb három fiatal atlétával bővült: Berec Fülöő, Bolylki Lilla és Fejes Janka személyében. A verseny előtt nagy volt az izgalom, hiszen a kezdőmagasságok olykor ki tudnak fogni a versenyzőkön, ráadásul az sem volt mellékes, hogy az esemény milyen élményt ad azoknak, akik először mérettetnek meg ilyen típusú versenyen. Szerencsére végül mindenki számára pozitív élménnyel zárult a kupaesemény, ehhez természetesen a kiváló egyéni teljesítmények is hozzájárultak.


„Hat indulónkból mind a hat egyéni csúcsot teljesített. Reggel borongós, esős időben a legkisebbjeink kezdték meg a versenyt. U12-es korosztályban hárman képviselték a TVE színeit Kovács Eliza, Fejes Janka és Berec Fülöp. Jankának és Fülöpnek ez volt életük első rúdugró versenye, de nagyon szépen és magabiztosan ugrottak, messze felülmúlva önmagukat. U14-es korosztályban Kovács Gizella és Bolyki Lilla versenyzett. Lillának szintén a mostani volt pályafutása első atlétika versenye, alig pár hónapja csatlakozott hozzánk, de magabiztosan teljesített ő is. Gizi elérte álomhatárát és sok verseny után végre sikerült megdöntenie a 2 méteres magasságot és 205 cm-es eredménnyel zárt. U16- os kategóriában Ihász Fruzsi ugrott, aki óriási egyéni csúccsal fejezte be a versenyt. Látszik a gyerekek munkája és szépen lassan haladunk a rúdugrás hosszú és rögös útján. Gratulálunk mindenkinek!" – értékelte versenyzői teljesítményét Fodor Nikolett.

bottom of page