Keresés

Egyesületünk új partnere a BioTech USA!A sikeres partneri megállapodás keretében, a BioTech USA termékeivel, illetve sporttáplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásával támogatja labdarúgó csapatunk játékosait és női vízilabdázóinkat.


Egy jól kialakított, sportcélú étrend elengedhetetlen összetevője a sportolók mindennapjainak, hiszen az étkezési szokások döntően befolyásolják a sportteljesítményt.


Tóth Szabolcs, a BioTech USA marketingvezetője:

“Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójaként vitathatatlan szerepünk van a kiegyensúlyozott életmód népszerűsítésében, amelynek összetevői többek között a rendszeres testmozgás és a tudatos táplálkozás. Vállalatunk több mint 20 éve van jelen a piacon, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket fejlesztettük folyamatosan, hanem a sportcélú táplálkozással kapcsolatos tudásunkat is. Alapvető célkitűzésünkké vált az edukáció, az, hogy ezt a szaktudást minél több embernek átadjuk, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Emellett kiemelkedően fontos számunkra, hogy olyan partnereink legyenek, akiknek a mindennapjaiban a sport, az egészséges táplálkozás szintén kulcsszerepet tölt be. Ezért mindig nagy örömünkre szolgál, ha olyan lendületes, elhivatott, profi partnerekkel erősíthetjük egymást, mint a III. kerületi TVE egyesülete.”


Szabó Bence, a III. kerületi TVE ügyvezetője:

„Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt akik ennek a területnek a piacvezetői. A TVE számára fontos, hogy folyamatosan fejlődjön és ez a megállapodás ebben egy újabb mérföldkő lehet. A táplálékkiegészítők és a tudatos étkezés nélkül, ma már az eredményesség az élsportban elképzelhetetlen. A BioTech USA-tól egy edukációs lehetőséget is kapunk, tehát sportolóink tudni fogják, hogy mikor mire van szükségük és egyénre szabott tanácsokat is kaphatnak. Reményekkel teli vágunk neki a közös munkának."


#tve1887 #tvelabdarugas #tvevizilabda

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp