top of page
Keresés

„Egységben az erő!” – szurkolói ankétot tartottunkSzerdán megtartottuk a közelgő szezon előtti szurkolói ankétunkat. Az eseményen részt vett egyesületünk elnöke, Scheer Sándor, valamint bemutatkozott immáron a szurkolók előtt is az új szakmai stáb, vezetőedzőnk Harmati Tamás, valamint asszisztens edzőnk, Czvitkovics Péter. Az ankéton a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is több témát érintettünk, illetve megválaszolásra kerültek a szurkolói kérdések is.


Pár hét telt el csupán a legutóbbi ankét óta, ám apropója és témája a szerdainak is bőven akadt. Az első és talán legfontosabb apropó az új szakmai stáb bemutatása volt, vezetőedzőnkkel Harmati Tamással és segítőjével, Czvitkovics Péterrel személyesen most találkozhatott „hivatalos” körülmények között először a szurkolótábor. A szerdai eseményen részt vett egyesületünk elnöke, Scheer Sándor is, az ügyvezető igazgató, Domokos Bálint, a sportigazgató, Sajó Dániel, valamint Farkasvölgyi Gábor kommunikációs igazgató is. A játékosokat a csapatkapitány Barczi Dávid mellett Erdei Gábor, Török László és Lapu Andor képviselte.


Az ankét a stáb bemutatásával vette kezdetét. Vezetőedzőnk, Harmati Tamás játékos, és edzői pályafutásának bemutatását követően a szurkolóknak nagyon azért nem kellett bemutatni a Kerületnél korábban játékosként és asszisztens edzőként is szerepet vállaló Czvitkovics Pétert. Ezt követően Harmati Tamás beszélt a felkészülési időszakról, illetve elemezte az edzőmeccseket, beszélt a keretről és az eddig elvégzett munkáról, kiemelve, hogy maximálisan elégedett a játékosok hozzáállásával, akik az első pillanattól kezdve motiváltan álltak hozzá a munkához. Ezt követően Cicó vette át a szót és beszélt arról, hogy mennyire fontos a fiatal játékosok megfelelő felépítése és hogy ebben nagy szerepet kapnak folyamatosan a rutinosabb játékosok is. Barczi Dávid is ezt emelte ki, hogy egyfajta mentor szerepet kapnak idéntől a keret rutinos játékosai, de azt sem felejtette el megemlíteni, hogy az új stáb és a csapat nagyon hamar megtalálta a közös hangot, csapatkapitányunk ezt az „Egységben az erő” felütéssel nyomatékosította.A jelenlévők nagy örömére az eseményen részt vett egyesületünk elnöke, Scheer Sándor is, aki, amikor a napirendi pontok közül a közelgő szezonnal kapcsolatos elvárások, célok kerültek szóba, akkor több fontos dolgot is hangsúlyozott. A legfontosabb ezek közül talán az volt, hogy a vezetőség a legutóbbi idény lezárását követően – ahogy az elnök úr mondta – megnyomta a „reset” gombot és újratervezésbe kezdett, egészen pontosan azt fogalmazta meg, hogy a klub térjen vissza a gyökerekhez. Mindez azt jelenti, hogy tehetségközpontként még hangsúlyosabb szerepet kap Klubunk életében az utánpótlásnevelés és a fiatal korosztály első csapatba való beépítése. Ezzel párhuzamosan az új idényben semmiféle nyomás nem lesz a szakmai stábon, nincs eredménykényszer, a legfontosabb, hogy nyugodt körülmények között folyhasson a munka a legjobb eredmények elérése és a fiatalok be-, és felépítése érdekében. Ezzel egy időben elindul egy új projekt, amely a TVE második csapatának elindításában testesül majd meg, amely csapat a BLSZ IV. osztályában kezdi meg a szereplését. Ebben a csapatban egykori Kerület-játékosok vállalnak majd szerepet, a cél pedig az, hogy a BLSZ I. osztályába navigálják idővel a második csapatot, ezzel segítve majd a fiatalok felnőtt futballba való átmenetét és pallérozódását.


Az ankéton szóba kerültek a közelgő pályafelújítással kapcsolatos legfrissebb információk, ügyvezetőnk, Domokos Bálint részletesen beszélt a projekt jelenlegi állapotáról, illetve arról, hogy a munkálatok hamarosan megkezdődnek. Szintén örömteli hírek érkeztek a kártyás fizetési rendszer kialakításáról is, amely az első fordulókat követően már terveink szerint működni fog és minden bizonnyal nagyban megkönnyíti majd szurkolóink dolgát a jegyvásárlások alkalmával. A folytatásban sportigazgatónk Sajó Dániel vette át a szót, aki a végleges keretről beszélt elsőként, megemlítve az új érkezőket, Buda Pétert, Bartos Juliánt és Hutás Benedeket, mint a keret legújabb tagjait. Ezen kívül szóba került a BVSC pálya is, amely az őszi szezonban alkalmi otthonunkként szolgál majd.Az ankéton beszámoltunk még arról, hogy immáron minden akadály elhárult az egyesület weboldalának megújulása előtt, a szerződések aláírásra kerültek, így megkezdődhetnek a munkálatok, amelyek lezárultát követően egy merőben más, a mai trendeknek abszolút megfelelő weboldal várja majd szurkolóinkat és sportolóinkat. A szurkolói ajándéktárgyakkal kapcsolatban is örömteli hírt oszthattunk meg, ugyanis hamarosan megújul a termékpaletta, kiválasztásra került az a partnercég, amellyel stratégiai együttműködést kíván folytatni klubunk a jövőben.


A beszámolókat, értékeléseket a szurkolói kérdések követték az ankéton. Érkeztek kérdések a csapat taktikájával, felállásával kapcsolatban, vezetőedzőnk, Harmati Tamás felé, de a játékosokat is megkérdezték a szurkolók. Török László eddig szereplését például kifejezetten dicsérte egyik törzsszurkolónk, de gratuláltak fiatal játékosunknak, Lapu Andornak az U18-as válogatottban való bemutatkozásához is. A legviccesebb kérdést azonban Czvitkovics Péter kapta, akinél arról érdeklődtek a szurkolók, hogy rendelkezik-e aktív játékengedéllyel. Ezen a ponton ismét az elnök úr, Scheer Sándor vette át a szót, aki egy félmosoly kíséretében csak annyit mondott, hogy Cicó természetesen rendelkezik játékengedéllyel, ám az egy másik csapathoz köti őt – utalva itt Cicónak az Unione FC-ben betöltött szerepére.


Azt kijelenthetjük, hogy az ankét kifejezetten jó hangulatban telt el ezúttal is, köszönjük szurkolóink érdeklődését és a kérdéseket, de leginkább a folyamatos támogatást.


Hajrá Kerület!


bottom of page