top of page
Keresés

Elek Bence: „Azért is szép játék a foci, mert eltelik 4-5 nap és rögtön lehet javítani”Húsvét vasárnap a Bicske vendégeként lép pályára csapatunk, az NB III. Nyugati csoportjának 30. fordulójában. A mérkőzés talán nem is jöhetne jobbkor, hiszen így hamar ki lehet köszörülni a tavaszi forduló eddigi eredményein esett Mór elleni vereség okozta csorbát. Elek Bencéékre nem vár sem könnyű mérkőzés, sem könnyű sorozat, hiszen a vasárnapi bajnokit követően újabb hétközi fordulót következik, ám csatárunk szerint most csak egy cél kell, hogy lebegjen a szemek előtt, ez pedig az, hogy meglegyen a három pont vasárnap.


A Mór ellen megszakadt ugyan csapatunk hétmeccses veretlenségi szériája, ám sok idő nincs a kesergésre, vasárnap egy újabb kellemetlennek ígérkező idegenbeli túra vár Aczél Zoltán együttesére. A 30. fordulóban a Bicske ellen lép pályára csapatunk, és való igaz, a Mór elleni vereség miatt talán nem a legjobb a hangulat, ám Elek Bence szerint a vasárnapi tökéletes alkalom lehet a javításra.


A hangulat valóban nem az igazi egy ilyen nem várt eredmény után. Erre nyilván nem számított senki, hogy hazai pályán ilyen vereséget szenvedünk, de a foci az ilyen, bármi megtörténhet. De az a legfontosabb, hogy rögtön kijavítsuk ezt a fiaskót. Igazából ezért is szép játék a labdarúgás, mert eltelik 4-5 nap és rögtön lehet javítani. A Bicske masszív csapat, nehéz lesz őket feltörni, de ha visszatérünk arra az útra, amelyen igazából már január óta vagyunk, akkor győzhetünk idegenben is.” – beszélt a csapat előtt álló mérkőzésről és a célról Elek Bence.


A Bicske jelenleg a bajnoki tabella hetedik helyén áll 46 ponttal, hét egységgel és két pozícióval lemaradva csapatunktól. Vendéglátónk a legutóbbi fordulóban 1-1-es döntetlent játszott Csornán, előtte vereséget szenvedett hazai pályán a Budaörstől, ugyanakkor a 24. fordulóban – szintén saját közönsége előtt – legyőzte a listavezető Tatabányát. Hazai pályán (is) kellemetlen ellenfélnek számít Csordás Csaba együttese, hiszen a mostani idényben eddig csak a Veszprém, illetve a Budaörs tudta elvinni mindhárom pontot a Bicskei TC Sporttelepről. A két csapat őszi mérkőzését 2-0-ra nyertük Schuszter Ronald és Barczi Dávid góljaival, hasonló eredménnyel most is kiegyeznénk, jóllehet az sem lenne baj, ha még több gólt tudnánk szerezni ezúttal idegenben. Ebben természetesen kiemelt feladata lenne Elek Bencének, aki a tavaszi fordulók során eddig négy gólt és több gólpasszt is jegyzett.Maradéktalanul nem vagyok elégedett a formámmal, de valóban, jönnek a gólok, vagy ha éppen nem gólokkal, akkor gólpasszokkal tudom segíteni a csapatomat. A helyzetkihasználásom mondjuk lehetne jobb, voltak olyan meccsek, amelyeken nehezebben jutottam helyzethez is, de az is igaz, hogy az ellenfelek készülnek akár rám vagy éppen Barczi Dávidra, hiszen mindketten sok gólt szerzünk. De készülünk keményen és szeretnék ezen a meccsen is betalálni és ezzel segíteni a csapatot a győzelemhez.” – utalt teljesítményére a legutóbb az Érd ellen betaláló csatárunk.


A Bicske elleni vasárnapi mérkőzést követően nem sok pihenője lesz a csapatnak, ugyanis szerdán hétközi fordulót rendeznek, Aczél Zoltán együttese a 31. fordulóban a MOL Fehérvár II. csapatát látja vendégül.


Személy szerint a hétközi fordulókat én nagyon szeretem, de ahogy látom a csapat is így van ezzel. Ha sorozatban nyered a meccseket, akkor egy nagyon jó ritmust kaphatsz el, ha meg véletlenül becsúszik egy kellemetlen vereség, akkor meg azért jó, mert rögtön lehet javítani. Jó a ritmusa, hogy meccs meccset követ, az a pár nap közte pedig elegendő a regenerálódásra. Most is így van ez, várjuk a Bicske elleni bajnokit, hogy ki tudjuk javítani ezt a kínos vereséget.” – beszélt a hétközi fordulók adta ritmusról Elek Bence.


A vasárnapi Bicske elleni mérkőzés 16 órától veszi kezdetét.


A szurkolók számára néhány technikai információ:


A mérkőzés helyszíne: Bicskei TC Sporttelep 2060 Bicske, Kerecsendi Kiss Márton u. 2. Megközelítés: vonattal Bicske-alsó vasútállomásra érkezve kell leszállni, majd kb. 600 méter gyalogosan. Gépjárművel az M1-es autópálya 39. km-nél, Budapest felől az 1-es főútról a 29. km-nél kell lekanyarodni, egyéb irányokból pedig a felcsúti körforgalomnál „Bicske dél” kihajtón haladva lehet megérkezni a sporttelephez.

A vendégszurkolók az Akácfa utcai oldalon léphetnek be a vendégszektorba, jegyvásárlás a helyszínen lehetséges, a pénztár – és a kapuk - a találkozó előtt 90 perccel nyit. A belépőjegy 1000 forint, a tanuló/nyugdíjas belépő 600 forint, míg 14 év alatt a mérkőzés megtekintése ingyenes. A találkozóról élő közvetítés nem készül.

bottom of page