top of page
Keresés

Elrajtolt a felkészülés, jövünk a legfrissebb hírekkel!Véget ért a nyári szünet, legalábbis felnőtt labdarúgóink számára! Harmati Tamás és csapata tegnap megkezdte a felkészülést, szerdán pedig már edzőmeccset játszik a Hatvan együttese ellen. A felkészülést a 2023/2024-es idényre 23 fős keret kezdte meg, csapatunk egyvelege a rutinos és a fiatal játékosoknak, a sikeres szezont maga mögött tudó utánpótlásunkból összesen tíz játékos készülhet Erdei Gáborékkal.


Hétfőn délután öt órakor hivatalosan is kezdetét vette a felkészülési időszak a 2023/2024-es idényre. Új vezetőedzőnk, Harmati Tamás és asszisztense, Czvitkovics Péter már órákkal a kezdés előtt a klubházban voltak, a játékosok pedig az előre megbeszélt időpontra érkeztek. Két kivétellel, ugyanis a csapat két rutinos futballistája, Erdei Gábor és Vankó Imre kicsit hamarabb léptek be a klubházba, ugyanis dolguk volt, alá kellett írniuk új szerződésüket, amely újabb két évre köti őket a Kerülethez.„Legutóbb is kiemeltem, hogy számomra a Kerület többet jelent, mint egy Klub, olyan, mintha a második otthonom lenne. Nagyon örültem a megkeresésnek és annak, hogy újabb két évig a klub kötelékéhez tartozhatok. Miután már én is a rutinosabb játékosok közé tartozom, így tisztában vagyok azzal, hogy fontos szerep hárul majd rám, nem csak a pályán, de az öltözőben is, főleg a fiatalok építése terén. És még egy dolog: nagyon örülök, hogy újra együtt dolgozhatok Czvitkovics Péterrel.” - beszélt a kontraktus szignózását követően a klubunkat 2019 januárja óta erősítő Erdei Gábor.


Vankó Imre is pozitívan nyilatkozott az aláírást követően és elmondta, hogy továbbra is azon lesz, hogy legjobb tudása szerint segítse a csapatot a jó eredmények elérésében.


„Örülök neki, hogy továbbra is számít rám a Klub. Egy éve vagyok itt csupán, de nagyon megszerettem a Klubot és a hangulatot, amely körülvesz nap mint nap az itt dolgozóknak is köszönhetően. Az elmúlt idény nem sikerült túl jól, sem egyénileg sem csapat szinten, ugye sérült voltam sokáig, jóllehet úgy érzem, hogy a sérülésből erősen tudtam visszatérni. Én is azt tudom csak mondani, hogy mindent megteszek majd a csapat sikeréért és azért, hogy a stábot és a fiatalokat segítsem. Fontos lesz, hogy a csapat egy irányba húzzon, ebben a rutinosabb játékosok sokat segíthetnek majd.”


A két játékos szerződéshosszabbítását követően sportigazgatónk, Sajó Dániel is azt emelte ki, hogy két ilyen rutinos játékos nagy segítsége lehet a szakmai stábnak az elkövetkezendő időszakban.

„Igazából mindkét játékos személyisége és minősége is nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy megvalósítsuk a céljainkat. Gabi és Imi is nagy segítsége lesz a stábnak a jövőben, illetve komoly szerepük lehet majd abban, hogy a fiatal játékosok beilleszkedése zökkenőmentesen mehessen végbe. Az elmúlt időszakban bizonyították, hogy hosszú távon lehet rájuk számítani, nagyon örülünk, hogy újabb két éven át a Kerületet erősítik. Sok sikert kívánunk nekik!”


Az új idény első edzése Joó Rékának vezetésével egy alapos átmozgatással, mobilizációval vette kezdetét, majd a futást követően már előkerült a labda is, több technikai feladatot követően pedig a végén a játék sem maradt el. Harmati Tamás és Czvitkovics Péter irányításával összesen 23 játékos kezdte meg a felkészülést, a társaság egyvelege a rutinos és a fiatal játékosoknak.A Kerület 2023/2024 keretét jelenleg az alábbi játékosok alkotják: Barczi Dávid, Borbély Bence, Cseszneki Richárd, Erdei Gábor, Hajagos Tamás, Hegedüs Levente, Kósa Marcell, Kulcsár Dávid, Lapu Andor, Marques-Airosa Patrik, Papp Máté, Török László, Vankó Imre. U19-es csapatunkból Csaplár Gergő, Erdős Áron, Erdős Dávid és Behovits Máté került fel a felnőttcsapatba, míg az U17-esek közül Hibjan Acuna José, Zámbó Márton, Árva Bence és Jakab Richárd kezdte meg a felkészülést, de a hosszabb sérülésből felépülő, Kruppa Péter és Kiss Gergő is a keret tagjai.


A csapatra kedden újabb edzés vár, szerdán pedig az első felkészülési mérkőzés, 17 órától az FC Hatvan otthonában.


bottom of page