top of page
Keresés

Elvesztettük veretlenségünket a leány országos bajnokságok szentesi fordulójábanBravúr lett volna a pontszerzés a tavalyi bajnok otthonában, de az elmúlt hetekben megszokott forma alapján joggal bizakodtunk. Természetesen nem könnyű hétről-hétre teljesíteni, mindig lesz egy pillanat amikor az élet megállít, de folytatjuk a munkát és készülünk a következő fordulókra.


Lukács Dénes szakmai igazgató:

"Örömteli hírek érkeztek a héten leány utánpótlásunk játékosai számára, többen is válogatott meghívót kaptak a korcsoportos edzőktől. Immáron elmondhatjuk, hogy játékosaink minden korosztályban felkeltették a szakemberek figyelmét, pozitív visszacsatolása a szakmai munkánknak. Ettől függetlenül nem vagyok boldog a szentesen elszenvedett vereségekért, de a kudarc is része a fejlődésnek, azt fel kell dolgozzák a lányok és edzőik, hogy tovább tudjunk lépni."

Leány Ifjúsági Országos Vízilabda Bajnokság 3. forduló

Prointerier Yordo Szentes - KESI-III. Kerületi TVE
12 - 6 (3-2, 0-2, 5-1, 4-1)
4 Koltay Nadin
1 Kiss Viktória
1 Tóth-Deme Róza

Illés Henrietta edző értékelése:

"Az Ifi mérkőzésen nagyon jól kezdtünk. Két negyeden keresztül összesen három gólt kaptunk, jól működött a védekezés és szép támadásokat vezettünk, amit gólra is tudtunk váltani. A harmadik negyed felétől sajnos ez megfordult, talán megijedtünk egy picit a lehetőségtől. Még nagyon az út elején vagyunk, de már így is rengeteget fejlődtünk minden tekintetben. Biztos vagyok benne, hogy a rengeteg belefektetett energia meghozza a gyümölcsét. Nem törünk le, megyünk és építkezünk tovább."Leány Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság 3. forduló

Prointerier Yordo Szentes - KESI-III. Kerületi TVE
19 - 8 (3-4, 7-1, 3-3, 6-0)
5 Koltay Nadin
3 Tóth-Deme Róza

Illés Henrietta edző értékelése:

"Serdülőmérkőzésünk hasonlóképpen alakult mint az ifi. Koltay Nadin mindkét mérkőzésen kiemelkedett a mezőnyből az előző hétvégékhez hasonlóan. Dolgozunk tovább Ádám Zsuzsival közösen, hogy minél jobb eredményeket érjünk el."Leány Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság 3. forduló

Prointerier Yordo Szentes - KESI-III. Kerületi TVE
14 - 4 (3-2, 3-1, 5-1, 3-0)
1 Csonka Zsófia
1 Balázs Panna
1 Fodor Beatrix
1 Zsigmond Enikő

Ádám Zsuzsanna edző értékelése:

"Rányomta a bélyegét a mérkőzésre, hogy nem tudtunk komplett csapattal felállni. Nagyon erős ellenfél volt a Szentes, de nem változott semmi, célunk a felsőház változatlanul."


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas


bottom of page