top of page
Keresés

Erős ellenféllel játszottunk kiélezett mérkőzéseket a fiú országos bajnokságokbanTapasztalt csapatok látogattak a Kalap utcába ez elmúlt hétvégén, valódi férfias küzdelmet láthatott a kilátogató lelkes közönség. Tudni kell, hogy a Nagykanizsa hosszú éveken keresztül ostromolta a férfi bajnokság I. osztályát, minden bizonnyal megalapozott és szervezett utánpótlás bázisára építve. Ifjúsági csapatunk nagy arányú győzelme talán a várakozásokat is felülmúlta, míg serdülő csapatunk döntetlent ért el és csupán a büntetőpárbajban maradt alul. Gyermek korcsoportban a Kanizsa kiemelkedik ebből a mezőnyből, de Pilny Gábor együttese a kezdeti bátortalanságot követően nagyszerűen helytállt az erősebb ellenféllel szemben.


Fiú serdülő vízilabda bajnokság

III. kerületi TVE – Kanizsa Vízilabda Sportegyesület 12-13 (2-3, 5-2, 2-2, 0-2, 3-4)


TVE gólszerzők: Tajcs Soma (3)

Szabó Bendegúz (3)

Szabó Zétény (2)

Frank Dániel (2)

Bakonyvári András

Mocsáry Dániel


Edzői értékelés:


Bárány Attila: Végig nagyon szoros találkozó volt, ahogy az idegenbeli mérkőzésünk is ezzel a csapattal. Sokáig nagyon jól működött a védelmünk, amivel kifejezetten elégedett vagyok, még akkor is, ha néhány figyelmetlenségből kaptunk elkerülhető gólokat. Bosszantóan alakult a mérkőzés utolsó negyede, mert mi nem tudtuk belőni a helyzeteinket és így a Kanizsa egyenlíteni tudott. Jöhettek az ötméteresek, ami ilyenkor már lutri és talán a végjáték miatt a lélektani előny sem nálunk volt. Sajnos nem sikerült nyernünk, de szívből gratulálok a Csapatnak, mert erre a teljesítményre lehet alapozni a későbbiekben.

Fiú ifjúsági országos bajnokság

III. kerületi TVE – Kanizsa Vízilabda Sportegyesület 19-6 (4-0, 4-2, 6-1, 5-3)


TVE gólszerzők:

Péter Áron (4)

Tajcs Soma (3)

Szabó Zétény (3)

Dibáczi Hunor (3)

Szabó Bendegúz (2)

Bakonyvári András

Mocsáry Dániel

Pápay Zoltán Ramon

Bócsi-Kovács Roland


Edzői értékelés:


Bárány Attila: A mérkőzés elejétől a végéig koncentráltan játszottunk és ennek köszönhető ez a magabiztos győzelem. Kifejezetten látványos gólokat lőttünk, amit nem csak a kilátogató szurkolók, de a gyerekek is élveztek. Örülök, hogy azok is sok játéklehetőséghez jutottak, akik eddig talán kevesebbszer csobbantak be a vízbe és éltek is a lehetőséggel. Gratulálok a Csapatnak!Fiú gyermek országos bajnokság

III. kerületi TVE – Kanizsa Vízilabda Sportegyesület 8-15 (1-6, 2-0, 2-5, 3-4)


TVE gólszerzők:

Dugalits Levente (5)

Kertész Zalán (2)

Gömöri Kristóf


Edzői értékelés:


Pilny Gábor: Megilletődötten kezdtünk a bajnokság éllovasa ellen, és ahogy ilyenkor lenni szokott ezzel élt is az ellenfelünk. A második negyedre sikerült némileg rendezni a sorokat, és közelebb is kerültünk, de az egyenlítéshez kevés volt az akarat. Összességében a legutóbbi idegenbeli mérkőzéshez képest sokat fejlődtünk, szépen zárkózunk és közelítünk az élbolyhoz játékban. Számunkra ez az év óriási tapasztalat, biztos vagyok benne, hogy serdülő és ifi korosztályra, -azaz 2-3 éven belül-, ezek a gyerekek az élmezőnyhöz fognak tartozni.

bottom of page