top of page
Keresés

Ezüstérem a Pokorny József Emléktornán U9Grőb Ákos vezetőedző beszámolója:


2011-es U9-es csapatunkkal hétvégén a Pokorny József Emléktornán vettünk részt Hidegkúton. Jó volt egy kicsit fedett - meleg pályán játszani, hiszen vasárnap elég zord időjárás volt. Remek szervezés, nem volt csúszás a meghirdetett meccskezdési időpontokkal, korrekt játékvezetés és 2-es méretű, nekünk némileg szokatlan futsallabda.


Nálunk az eredetileg kijelölt 13-as keretből ketten nem tudtak eljönni, így egy töltéssel 12 főt osztottam két felé. Az A, B keretből és az U10-ből érkező gyerekek összegyúrása érdekében, két azonos erősségű csapatot szerettem volna kialakítani. Egyik fele kék, másik pediglen fehér mezben pompázott.


Kék csapat:

Maschek Vince, Gombai, Zsolt, Hubert Roland, Kassai Kristóf, Vincze Balázs, Neubrandt Csaba


III. KERÜLET TVE – HSC ZÖLD FEHÉR 2:3 (Kassai, Hubert)
III. KERÜLET TVE – KISE 1:0 (Gombai)
III. KERÜLET TVE – VASAS-HEGYVIDÉK „B” 4:2 (Hubert 2, Gombai 2)

Vereséggel kezdett csapatunk, de aztán hamar magára talált és nagyon lendületes játékot mutatott. Az egyéni képességek rendben voltak, az összjáték terén fejlődnünk kell, illetve hogy a gyorsaság ne menjen át kapkodásba. Mindazonáltal remek teljesítmény az ezüstérem, csuda gólok születtek, és ehhez tegyük hozzá, hogy a torna legjobb játékosa cím a másik csapatunkból került ki.


elődöntő:
III. KERÜLET TVE – VASAS-HEGYVIDÉK „A” 2:1 (Hubert, Kassai)
döntő:
III. KERÜLET TVE – HSC ZÖLD FEHÉR 0:6

Fehér csapat:

Pintér Domán, Horváth Ármin, Simai Zsombor, Telek Zsombor, Tímáry-Szalay Bernát, Limp Olivér


A torna legjobb kapusa Domán és Vince is lehetett volna a látottak alapján, ezt biztosan állítom, de nem közülük került ki, ettől a jövőre nézve elég bizakodóak lehetünk ezt a posztot is beleértve.


Fehér csapatunknál jobban járt a labda, sokszor belevettük a kapust a játékba, ezt is jó volt látni többek között. A Balassagyarmat elleni meccs nyert állásból fordult meg bánatunkra, a végén a Vasas ellen kevésen múlott, hogy nem mi játszhattunk elődöntőt.


III.KERÜLET TVE – HSC ZÖLD 3:0 (Horváth, Limp, Telek)
III.KERÜLET TVE – BALASSAGYARMAT 2:3 (Horváth, Simai)
III. KERÜLET TVE – VASAS HEGYVIDÉK „A” 1:1 (Horváth)

Azt nagyszerű volt látni, hogy a gyerekek színeinktől függetlenül szurkoltak egymásnak és örültek a közös sikernek! Kék együttesünk ezüstéremmel távozott, míg Fehér garnitúránk 5. helyen végzett, büszkék lehettünk a srácokra!


#tve1887 #tvelabdarúgás #tveutánpótlás

bottom of page