Keresés

Fedettpályás országos bajnokság - atlétika U16


Farkas Dorka és Székely Liliána

2021. február 6-7-én zajlott a fedettpályás U16-os Országos Bajnokság a budapesti BOK csarnokban.


Hat indulóval képviseltettük az Egyesületet, ebből hárman (Szíebert Lilla, Atanaszov Réka, Árvai Dorottya) először vett részt ilyen volumenű versenyen. Náluk az elsődleges célunk a nagy verseny hangulatának elsajátítása volt. Itt már a felnőtt versenyek szabályrendszere volt alkalmatos, melyhez hozzá kell szokni.


Sajnálatos módon a téli felkészülésünk közel sem volt kielégítő a fedett pálya és ezáltal a technikai edzések hiánya miatt, de fontosnak tartottuk, hogy ezen korosztályú gyermekek lehetőséget kapjanak a téli versenyzésre, hiszen ez számukra az elsődleges motiváció.


Ennek ellenére sikeresnek mondható a hétvége, hiszen úgy, hogy a korosztályi sajátosság miatt a mi atlétáink az egy évvel idősebbekkel versenyeztek egy hetedik és egy tizenegyedik helyezést értek el leány rúdugrásban, név szerint Farkas Dorka és Boncz Ilona. További két nyolcadik, vagyis döntős helyezést ért el Székely Liliána távol-, illetve magasugrásban.


#tve1887 #tveatletika #tveutanpotlas

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp