top of page
Keresés

Fontos rangadó előtt áll Lukács Dénes csapata!Sűrű hét elé néz női pólócsapatunk, hiszen a múlt heti, betegség miatt elmaradt bajnokiját pénteken kell pótolnia, ám előtte még szerdán összecsap a Tatabánya együttesével is. A találkozó kiemelten fontos csapatunk számára, hiszen közvetlen riválisunkról van szó, ráadásul az idegenbeli összecsapáson értékes pontokat hagyott Lukács Dénes együttese Tatabányán, így minden bizonnyal a visszavágás vágya is dolgozik a lányokban.


Szerdán a bajnoki tabellán a 9. helyet elfoglaló Tatabánya látogat a Kalap utcai uszodába a bajnokság 13. fordulójában. Ellenfelünk eddig egy győzelmet és egy döntetlent jegyez tíz vereség mellett, legnagyobb sajnálatunkra, azt az egy döntetlent éppen ellenünk érték el még november végén. Fontos pontokat hagytunk tehát Tatabányán, így a hazai győzelem mondhatni kötelező. Az idény során sajnos már megszokhattuk, hogy csapatunkat többször is sújtotta sérülés és/vagy betegséghullám, és az elmúlt héten újra hasonló nehézséggel kellett Lukács Dénesnek szembenéznie, el is kellett halasztani a Győr elleni bajnokit. A hiányzók immáron hadra foghatóak, így önbizalommal telve várhatják a lányok az aktuális erőpróbát.


A Tatabánya hét forduló óta nyeretlen – legutóbb a BVSC-től szenvedtek vereséget - ám ez nem jelenti azt, hogy félvállról lehetne venni a szerdai összecsapást, jóllehet ez amúgy sem jellemző Lukács Dénes együttesére. . Gyöngyössy Anikóék legutóbb az UVSE ellen játszottak, a 14-5-ös vereséggel záruló találkozó első félideje parádésra sikeredett még annak ellenére is, hogy fontos csapattagok – többek között Hnatyszyn Kinga és Brezovszki Gerda – is ki kellett, hogy hagyják az összecsapást. Csapatunk a héten egy holland gárda ellen játszott kétkaput, a brusztos mérkőzés megfelelő felkészülés lehetett a lányok előtt álló megmérettetésekre.


A novemberi, tatabányai egymás elleni találkozó 8-8-as döntetlennel zárult, szerda este viszont nyerni kell, ahogy pénteken a Győr ellen is kulcsfontosságú a három pont megszerzése, hogy közelebb kerüljünk a tabellán előttünk álló Szenteshez.

bottom of page