top of page
Keresés

Fontos rangadót nyertek Koltay Nadinék a Tatabánya ellen

Fiatal játékosunk pályafutása során először lőtt három gólt OB I-es bajnokin.Szerdán este hazai pályán a Tatabánya együttesét fogadta női pólócsapatunk az OB I-es bajnokság 14. fordulójában. Az összecsapást győzelmi kényszerrel várhatta Lukács Dénes együttese, lévén a novemberi egymás elleni találkozón fontos pontokat hagyott Tatabányán. A visszavágás sikerült, hiszen magabiztos játékkal 10-6-ra nyerte Lukács Dénes együttese a mérkőzést. A győzelemből a teljes csapat kivette a részét, mégis talán, ha valakit mindenképpen ki kellene emelni, akkor az talán Koltay Nadin lehetne, aki pályafutása során először szerzett felnőtt bajnokin három gólt.


Többé kevésbé teljes csapatára számíthatott Lukács Dénes a Tatabánya ellen, ezúttal már leggólerősebb játékosunk, Brezovszki Gerda is vállalhatta a játékot, jóllehet a játékosok által január hónap legjobbjának választott Hnatyszyn Kinga, bár edzeni már tudott a bajnokit még kihagyta, ahogy kisebb betegség miatt Kiss Viki sem játszott szerda este. Mindezek ellenére csapatunk villámrajtot vett, a csapatkapitány Gyöngyössy Anikó, valamint Koltay Nadin és Kudella Panna góljaival 3-0-ra elhúzott. A vendégek a második negyedben szerezték első góljukat, ám ezt követően Hajdú Róza és Keresztes Anikó is betalált, még magabiztosabbá téve csapatunk előnyét. Ez a magabiztos előny ugyanakkor nem tartott sokáig, ugyanis a Tatabánya két gyors góllal izgalmasabbá tette a találkozót, jóllehet a folytatásban három Kerület-gól azért lehűtötte a kedélyeket. Brezovszki Gerda is feliratkozott a gólszerzők közé, majd Kudella Panna és Koltay Nadin szerezték meg második góljaikat a meccsen, utóbbi ráadásul a negyed végén már a harmadikat ünnepelhette. Az utolsó negyedben még Illés Heni is betalált, majd a 10-6-os végeredmény a vendégek góljával alakult ki.


Összességében egy brusztos, kemény meccset sikerült csapatunknak magabiztosan megnyernie, ám a támadás mellett a védekezésben is jól teljesítettek a lányok. Gyöngyössy Anikó és Illés Heni vezérletével több blokkal és labdaszerzéssel keserítettük meg a vendégek dolgát, így a betervezett három pont nem forgott veszélyben. Hátradőlni azonban nem lehet, ugyanis pénteken Győrbe utazik a csapat, hogy a 13. fordulóból elmaradt mérkőzését bepótolja.
bottom of page