top of page
Keresés

Fordulatos csatákat hoztak a rájátszás második fordulói
Szerdán játszotta a rájátszás visszavágóját az UDSE ellen U16-os csapatunk, akik álomszerűen kezdték a mérkőzést, ugyanis a 2. percben Szilágyi József találatával megszerezték a vezetést és újra nyílttá tették a feljutásért vívott párharcot. Sajnos az előny nem tartott sokáig, az ellenfél gyorsan egyenlíteni tudott és bő 10 perc elteltével a vezetést is megszerezte, majd a mérkőzés hátralevő részében tovább növelte előnyét és ezzel a 4-1-es győzelemmel (összesítésben 6-2) megérdemelten kvalifikálták magukat a Kiemelt bajnokságba. Bár most még nehéz lehet a csalódottságot félretenni, de egy ilyen kiegyensúlyozott és sikeres szezon után, ha a vége teljesen nem is úgy sikerült ahogy azt a srácok megálmodták, mégis azt kell mondjuk, hogy ez a csapat rengeteg szép pillanatot és örömet okozott a klubnak és a szurkolóknak egyaránt. GRATULÁLUNK az éves teljesítményhez és a bajnoki címhez! Büszkék vagyunk rátok! Ezzel befejeződött Kun György csapatának idei szezonja, jó pihenést kívánunk!


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Rájátszás 2. forduló

2023.06.07 - 17:00

Budapest, Fővárosi Vízművek SK Sporttelep (Főv. Vízművek SK Sporttelep)


UDSE - III. kerületi TVE

4-1


Gólszerzők:

2' SZILÁGYI JÓZSEF MÁRK


Kun György U16 vezetőedző:

"Idegenbe látogattunk a rájátszás 2. fordulójára az UDSE otthonába. Jól kezdtük a mérkőzést, és már a 2.percben megszereztük a vezetést. Azt gondoltam, hogy visszajöttünk a rájátszásba, és élnek a továbbjutási esélyeink. Ehhez képest viszont gyorsan gólt kaptunk, és utána sajnos már nem voltunk a mérkőzésben. Hiányoztak a kiemelkedő teljesítmények, és csak fellángolásaink voltak a rangadón. Ahogy szokták mondani egy állommal kevesebb, de őszintén szólva megérdemelten jutott a felsőházba ellenfelünk. A mérkőzés végén leültettem játékosaimat, és elmondtam nekik, nagyon büszke vagyok rájuk! Az egész szezonban emberfelettit nyújtottak és magasan nyerték a bajnokságot. Szombaton aranyérmet fogok a nyakukba akasztani, és örökre büszkék lesznek erre a szezonra!"
Szerdán újból egymásnak feszült U15-ös csapatunk és az Újpest FC gárdája, ezúttal hazai pályán, a Kalap utcában fogadtuk a lila-fehéreket. Az előző mérkőzéshez hasonlóan (0-1), most is a mérkőzés minden elemében egy igazi sorsdöntő csatát vívtunk az Újpest FC ellen, akik az első felidőben magukhoz ragadták a vezetést és 0-1-es vendég előnnyel mehettünk a szünetre. Vezetőedzőnk Kaszai Gábor félidőben elhangzott szavai olyannyira célba találtak, hogy már a 48. percben egalizálni tudott Valent András és 10 perccel később jött a vezető találat is, egy gyönyörűen kijátszott akció végén Tóth Bálint vette be a vendégek kapuját. Az eseményeknek itt korántsem volt vége, egy újabb vendég góllal 2-2-re módosult az állás és jöhetett egy pattanásig feszült utolsó negyed óra. Viszont a hármas sípszó után mindannyian mérhetetlen örömet és büszkeséget érezhettünk, mert az eredményjelző 2-2-es eredményt mutatott és ez azt jelentette, hogy a Regionális U15 Kiemelt Rájátszás győztese nem más mint a III. kerületi TVE csapata! Csodálatos éven vannak túl Kaszai Gábor tanítványai, amire ma sikerült a koronát is feltenni. Szívből GRATULÁLUNK a csapatnak, edzőiknek és a fáradhatatlan szurkolóinknak!


MLSZ Regionális U15 Kiemelt Rájátszás 2. forduló

2023.06.07 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Újpest FC

2-2


Gólszerzők:

VALENT ANDRÁS 48'

TÓTH BÁLINT 58'

Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szerda délután a rájátszás 2. mérkőzésére, az Újpest FC elleni visszavágóra került sor hazai pályán. Az első mérkőzést idegenben sikerült megnyernünk 1-0 arányban, de tudtuk, hogy ez a mérkőzés az előzőnél is nehezebb lesz.

Sajnos nem is kezdtük jól a találkozót. Az első 15-20 perben beszorított minket az ellenfél és a 6. perben hátrányba is kerültünk. Akadtak nekünk is lehetőségeink kontra akciókból, de nem tudtuk góllal zárni egyik támadásunkat sem. A félidő második felében sikerült átvennünk az irányítást és áttevődött a játék a vendég térfélre. Góllal, gólokkal ez a fölényünk nem párosult, így 1-0-ás Újpesti vezetésnél vonultunk a félidei szünetre.

A félidőben inkább mentálisan kellett felrázni a csapatot, mint taktikai utasításokkal ellátni őket.

A második játékrészt sokkal jobb felfogásban kezdtük, mint az elsőt és mondhatni végig az ellenfél térfelén zajlott a játék. A 48. perben Gosztola beadását Valent fejelte közelről a kapuba, amivel sikerült egyenlítenünk. Az ellenfél mindent egy lapra feltéve próbált újabb gólt szerezni, ami azt eredményezte, hogy kinyílt a védekezésük, amit mi többször át is tudtunk játszani. Az 58. percben egy labdaszerzés után Horváth-Gosztola-Tóth Bálint akció végén Tóth szerzett üres kapus gólt, amivel meg tudtuk fordítani a találkozó állását. Ezután folytatódott a nyílt játék, akadtak lehetőségek mindkét csapat előtt. Volt kettő kétes szituáció, ami után akár büntetőhöz is juthattunk volna, de néma maradt a játékvezető sípja. Az utolsó percekben a mi közreműködésünkkel a vendég csapat ki tudott egyenlíteni, ami miatt az utolsó percek izgalmassá váltak.

Jól küzdöttünk egész mérkőzésen, főként a második játékrészben és ezt az utolsó 5 percben is meg tudtuk tartani, így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó.

Ezzel az eredménnyel elértük, hogy a következő szezonban magasabb osztályban kezdje meg a szereplését a csapat!

Nagy dolgot vittek végbe a gyerekek ebben a szezonban, hiszen bajnokságot nyertünk egy nagyon jó csapat előtt és a rájátszásban szintén egy nagyon jó erőkből álló csapatot tudtunk felülmúlni!

Rengeteg energiát tettek ebbe a srácok és végig nagy mentális erőről tettek tanúbizonyságot. Voltak hullámvölgyek, kisebb megingások, de mindig gyorsan túlléptünk a nehézségeken és egyénileg és csapatként is sokat fejlődve tudtuk pozitívan zárni a szezont! Le a kalappal a játékosok, a csapat előtt! Gratulálok az egész csapatnak a szerdai győzelemhez és az egész szezonban nyújtott teljesítményükhöz! Hajrá Kerület!"
bottom of page