top of page
Keresés

Gólzáporos győzelmekkel zárták az idényt ifjúsági, serdülő és gyermek pólócsapatainkA mögöttünk hagyott hétvégén az utolsó fordulót rendezték a vízilabda utánpótlás bajnokságokban. Ifjúsági és serülőd csapataink, valamint Pilny Gábor gyermek csapata is gólzáporos győzelmet arattak, előbbi kettő így csoportgyőzelemmel, míg a gyerekek csoport 2. helyezéssel zárták az idényt.


Pilny Gábor gyermek csapata a BFSE ellen ugrott medencébe és magabiztos győzelemmel zárta a szezont.


BFSE – III. kerületi TVE 4-16 (1-4, 1-5, 2-4, 0-3)

TVE gólszerzők:

Dugalics Levente 8

Molnár Bertalan 3

Bárány Botond

Csurilla Dániel

Csurilla Botond

Tóth Berényi Simon Ányos

Kövi Kristóf

Edzői értékelés:

Pilny Gábor: „Mai nappal véget ért az országos fiú bajnokság számunkra, ennek szellemében mindhárom csapatunk maximális elszántsággal ugrott vízbe. A gyerekektől azt kértem, - miután egy kétéves munka ért a véget-, hogy mindenki a maximumot nyújtsa és ez meg is valósult. Fegyelmezetten védekeztünk és támadásban is szebbnél szebb megoldásokat választottunk. Köszönöm a szülőknek az egész éves támogatást, köszönöm a bizalmat a vezetőségnek, köszönöm a gyerekeknek az elmúlt kétéves munkát! Gratulálok mindhárom fiú csapatnak!”Serdülő csapatunk nagyszerűen kezdte a mérkőzést a BFSE ellen és igazából már az első negyed végén körvonalazódott, hogy nagyarányú győzelem lesz az összecsapás vége. A csapatból 10 játékos is feliratkozott a gólszerzők közé, így érthetően elégedetten értékelt a csapat vezetőedzője, Bárány Attila.


Fiú serdülő bajnokság

BFSE – III. kerületi TVE 3-23

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma 4

Szabó Bendegúz 4

Dábczi Hunor 4

Szabó Zétény 3

Kertész Levente 2

Kövi Kristóf 2

Bakonyvári András

Bárány Botond

Tóth Berényi Simon Ányos

Frank Dániel


Edzői értékelés:

Bárány Attila: „Nagyon pozitív, hogy az első pillanattól az utolsóig koncentráltan játszottak a srácok. Ezt kértem tőlük a mérkőzés előtt. A két csapat közti különbséget jól mutatja az eredményjelző és fontos volt az is, hogy az ifi meccs előtt tudtam pihentetni a kulcsjátékosokat. A fiatalok is kiválóan megoldották a feladatot és látványos játékkal tovább növelték a különbséget. Annak különösen örülök, hogy látványos a fejlődés csapat szinten és egyénileg is minden egyes játékoson. Hétről hétre nagyon szépen dolgozott a csapat és ennek meg is lett az eredménye. A csoportunkat megnyertük és ebben a fázisban ez volt a maximum, amit elérhettünk. Nagyon büszke vagyok a Csapatra.”


Ifi csapatunk mérkőzése szorosabbra sikeredett, mint a serdülőé, ám a győzelem az ő esetükben sem forgott veszélyben.BFSE – III. kerületi TVE 8-13 (2-4, 4-4, 1-3, 1-2)

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma 3

Dibáczi Hunor 3

Szabó Zétény 2

Bakonyvári András

Péter Áron

Szabó Bendegúz

Kertész Levente

Frank Dániel


Edzői értékelés: Bárány Attila: „Ellenfelünkkel korábban is egy nagyon kemény, brusztos meccset játszottunk, amit csak a végjátékban sikerült megnyernünk. Erre készültünk most is. Tudtuk, hogy ez a bajnokság utolsó mérkőzése és nem lesz lehetőség javítani elég sokáig. Ennek megfelelően álltak hozzá a fiúk és igazi csapatként, egymást segítve játszották végig a találkozót. A várakozásnak megfelelően szoros összecsapás volt, de végig azt éreztem, hogy sokkal magabiztosabbak és összeszedettebbek vagyunk és a végén kialakult 5 gólos különbség teljesen megérdemelt volt. Az ifjúsági csapatunk is megnyerte a csoportját, amihez szívből gratulálok minden játékosnak! A játékosok mellett szeretném megköszönni a szülők támogató hozzáállását és Gábor kollégám rengeteg segítségét. Nélkülük egészen biztosan nem tartanánk itt.”

Csapataink győzelme, szezonbeli teljesítménye, valamint a tabellán elfoglalt pozíciója már csak azért is nagy eredmény, mert együtteseink mindössze első évüket töltik a második osztályban, így az, hogy a középmezőny elitjébe tartoznak hatalmas fegyvertény. Gratulálunk a csapatoknak és edzőiknek!
bottom of page