top of page
Keresés

Gólzáporos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot U13-as csapatunk - Utánpótlás eredmények


U17 Fotó: Lovas AlbertMLSZ Országos U15 Alap 2. forduló

2023.09.09 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. ker. TVE - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC


0-0

U15-ös együttesünk a második fordulóban a Nyíregyházát fogadta hazai pályán. A két csapat még korábban nem találkozott egymással bajnoki mérkőzésen, így a sérültek és a hiányzók mellett ez is nehezítette Kaszai Gáborék felkészülését. Ennek ellenére bátran játszottak a fiúk, de a mérkőzés folyamán egyik csapat sem tudta kihasználni a helyzeteit, így mindkét fél számára egy igazságos eredmény született.


Kaszai Gábor, vezetőedző:

"Szombaton délután a Nyíregyháza csapatát fogadtuk hazai pályán a bajnokság második fordulójában.

Aktuális ellenfelünket nem ismertük, a korábbi bajnokságokban nem találkoztunk a nyíregyházi csappattal, így nem tudtuk mire számíthatunk a mérkőzésen. Igyekeztünk mindenre felkészülni és mentálisan olyan állapotba kerülni a mérkőzésre, hogy a legjobbunkat tudjuk nyújtani.

Sajnos voltak hiányzóink és néhányan kisebb sérüléssel bajlódtak, de mindenképpen úgy mentünk bele a mérkőzésbe, hogy hazai pályán nekünk kell dominálnunk.

Mezőnyben fölényt tudtunk kialakítani, a labdakihozatalaink működtek és az ellenfél térfelére rendre eljutottunk, de ez a fölényünk, főként az első játékrészben meddő volt. Sajnos a támadó harmadban ezen a napon hiányzott belőlünk az átütő erő és a váratlan. Sajnos az ellenfélnek adódtak helyzetei, többször meg tudtak minket kontrázni, de itt ki kell emelnem Papp Zsoltot, aki több bravúr védést bemutatva tartotta mérkőzésben a csapatot.

A második félidőben annyiban változott a mérkőzés képe, hogy ellenfelünk kezdett elfáradni és több területünk adódott a támadó harmadban. Adódtak lehetőségeink és a hajrában nekünk volt labdánk a győzelem megszerzéséhez, de nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel.

Összességében, ha a helyzetek számát figyelembe vesszük, akkor reális eredmény a döntetlen. Talán mi többet kockáztattunk és rengeteg energiát mozgósítottunk, ami miatt le a kalappal a csapat, a játékosok előtt és azt gondolom, ha ezt tudjuk tartani, akkor az idővel hatékonysággal, eredményességgel is fog párosulni. Van munkánk bőven, hogy ezt elérjük, de bizakodó vagyok! Gratulálok a csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményhez! Hajrá Kerület!"
MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 2. forduló

2023.09.10 - 11:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.ker. TVE - KELEN SC


7-1

TVE gólszerzők:

MATTYASOVSZKY BENDEGÚZ 6'

HORVÁTH ÁRMIN 24'

HORVÁTH ÁRMIN 33'

KOVÁCS DÁNIEL 38'

MOLNÁR MÁTÉ 54'

SZOBOR NOEL JÁNOS 59'

SZOBOR NOEL JÁNOS 64'


Gyenes András csapata a bajnokság második fordulójában a Kelen csapatát fogadta a Kalap utcában. U13-asaink mind a négy negyedet magabiztosan kézben tartva arattak nagyarányú győzelmet, és szerezték meg a három pontot.

Gyenes András, vezetőedző:

"Hazai pályán fogadtuk a Kelen U13-as csapatát. A felkészülés során játszottunk már a Kelen csapatával, így tudtuk mire számíthatunk. Ezen a mérkőzésen, ami leginkább tetszett a rúgott gólok és a játékosok hozzáállása mellett, hogy mind a négy negyedben türelmesek voltunk labdával. A védekezésben és a letámadásban még sokat kell fejlődni. A mérkőzés utolsó percében kaptuk az ellenfél gólját, az egyik belső védő túl nagy kockázatot vállalt, amiből labdavesztés lett, és az ellenfél ügyesen játszotta le a létszám előnyt. Gratulálok a csapatnak!"
MLSZ Országos U16 Alap 1. forduló

2023.09.09 - 14:00

Veszprém, Veszprémi Foci Centrum USE Sporttelep


VFC USE – III. kerületi TVE


3-2


TVE gólszerzők:

54' FARKASHÁZY DÁNIEL ZSIGMOND

62' VANCSURA DOMINIK VENDEL


Elrajtolt a bajnokság U16-os csapatunk számára is, akik a Veszprém vendégeként léptek pályára az első fordulóban. Egy hektikus mérkőzésen Kun György csapatának kihagyott helyzeteire a Veszprém két góllal válaszolt, majd a taktikai átszervezéseknek köszönhetően csapatunk újra versenyben volt a győzelemért, ugyanis rövid időn belül ledolgozta kétgólos hátrányát. Bár 2-2-es állásnál U16-osainknak meccslabdája volt, a győzelmet mégis a Veszprém tudta megszerezni egy 80. percben elvégzett szögletet követően.


Kun György, vezetőedző:

"Szombaton délután a Veszprém otthonába látogattunk az első bajnoki mérkőzésünkre. Kapkodva kezdtük a találkozót, és nehezen tudtuk megtölteni tartalommal a játékunkat. Ettől függetlenül, három óriási ziccert is hibáztunk, amit azután góllal büntetett ellenfelünk. Kevés párharcot nyertünk, és a jobb oldalunkon folyamatosan lebontottak minket. A második félidőben cseréltem, és teljesen megváltozott a játék képe! 2-0-ás hátrányból jöttünk vissza 2-2-re, és megvolt a lehetőségünk a mérkőzés megnyerésére. Sajnos a mérkőzés végén nem koncentráltunk eléggé és szögletből kaptunk egy elkerülhető gólt. A mai mérkőzésen hiányoztak a jó egyéni teljesítmények, hit, akarat, véleményem szerint volt benne. Készülünk tovább, és a Zalaegerszeg ellen javítani szeretnénk!"
MLSZ Országos U19 Kiemelt 2. forduló

2023.09.09 - 10:00

Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont


Ferencvárosi TC - III. kerületi TVE


5-0


U19-es csapatunk a bajnokság második fordulójában a Ferencváros otthonába látogatott. A Fradi már a mérkőzés elején jelezte győzelmi szándékát, ugyanis 15 percen belül kétszer is bevették csapatunk kapuját, és bár a második félidőre javult Mónos Tamás együttesének teljesítménye, a Ferencvárost ezen a napon nem lehetett feltartóztatni, így a mérkőzés 5-0-ás végeredménnyel zárult.


Mónos Tamás vezetőedző:

"A hétvégén a Népligetbe látogattunk bajnoki mérkőzésre. Az első félidő különösen nehéz volt számunkra, mivel már a 10. és 15. percben kaptunk két gólt. Ezek a gólok kiemelkedően a mi hibáinknak voltak köszönhetőek, mivel a fiúk nem követték a korábban megbeszélt taktikát és stratégiát. A teljesítményünk kritikán aluli volt ebben az időszakban, az FTC fölénk nőtt mindenben. Hatékony támadójátékunkból és a saját kapunk előtti határozottságból is keveset mutattunk az első félidőben a mai napon, és ezekből a hibákból a Ferencváros atlétikus és jól képzett játékosai könnyedén játszottak ki minket és alakítottak ki helyzeteket. A második félidőben sikerült visszatérnünk a tervezett játékhoz, és a teljesítményünk javult. Mégis a hosszabbításban kaptunk egy további gólt, amivel a végeredmény 5-0 lett az ellenfél javára. Ez a vereség komoly tanulságokkal szolgál számunkra. Fontos, hogy megvizsgáljuk a játékunkat, és megértsük, hogy ilyen lelketlenül és önbizalom nélkül nem játszhatunk. A hibáinkból tanulva igyekszünk javítani a jövőbeni teljesítményünkön, és visszaszerezni az önbizalmunkat a következő mérkőzéseken."


bottom of page