top of page
Keresés

Gallini Cup - Olaszország 2022

Gallini Cup 2022.04.15-2022.04.18


III. KERÜLETI TVE U13 - Szász Ferenc vezetőedző élménybeszámolója


Csapatunk pénteken hajnali órákban indult el a Kerület pályáról az Olaszországban megrendezésre kerülő Gallini Kupára. Péntek az utazás napja, a szálloda és annak környékének a felfedezése volt.


A csoportmérkőzéseket így szombaton reggel kezdtük meg:

III. KER. TVE - L.R Vicenza – Seria B osztály. (5-1)

III. KER. TVE - Ancona – Seria C osztály. (5-0)

III. KER. TVE - Fc. Portomansue – Megyei szint a Venezia partner csapata (3-2)


A csoportmérkőzéseken nagy fölény, és kimondottan jó és dinamikus játékot tudtunk bemutatni, imponáló játékkal 13 rúgott, míg 3 kapott góllal mentünk tovább.


A nyolcaddöntőt a Kisvárda ellen játszottunk a négy közé jutásért. Hihetetlenül jól játszva újabb győzelem következett, de ez az eredmény, hízelgő volt ellenfelünkre nézve.

III. KER. TVE - Kisvárda (3-0)


Ezek után a döntőért játszottunk az olasz L.S. Caorla – Velencei tartományi csapata ellen. Ez a mérkőzés egy elég nagy meglepetés volt számunkra, mert egy sokkal jobb és erősebb csapatra számítottunk. Az eredmény egy meglepően nagy gól- és játékfölényben megnyert mérkőzés lett.

III. KER. TVE - L.S. Caorla (5-0)


A döntő így Húsvét hétfőn 15:00 órakor kezdődött az olasz elsőosztályú Udinese ellen. A mérkőzés már valóban egy igazi döntő volt. Rengeteg párharc, dinamikus játék és izgalom. Ha az összképet nézem, akkor egy valóban döntetlen szagú mérkőzést játszott a két csapat, ahol ellenfelünknek két igen komoly helyzete volt, míg nekünk inkább lehetőségeink és olyan felépített támadásaink, amibe vagy rossz passz, vagy rossz döntést hoztunk.

III. KER. TVE - Uninese (0-0)


A mérkőzés és a kupa végkimenetele büntető párbajban dőlt el és ezek során mi kétszer is hibáztunk, míg ellenfelünk csupán egyszer.


A 2022-es Gallini Cup U13-as korosztályában csapatunk így ezüstérmet szerzett!


Gratulálunk srácok!


#tve1887 #tveutanpotlas #tvelabdarugas #gallinicup #obudaikekfeher #hajrakerulet

bottom of page