top of page
Keresés

GEAC Serdülő és Újonc Versenye - Gödöllő


2020. szeptember 9-én, egy héttel az Országos Bajnokság előtt, Budapest környékén Gödöllőn rendezték az utolsó felkészülési versenyt újonc-serdülő korosztályban. Mindez pedig remek lehetőséget biztosított egy utolsó gyakorlásra és versenyforma tesztelésre azon öt III. kerületi atléta számára, akik az országoson is képviselni fogják a kerületet.


A végső megmérettetés előtti versenyen pedig remek eredmények születtek, bizonyítva a magabiztos versenyformát. Női magasugrásban Boncz Ilona 113 cm-ről 120-ra, míg Farkas Dorka 134 cm-ről 135 cm-re javították egyéni legjobbjukat, míg Székely Liliána 145 cm-rel megnyerve a versenyt már győztesként tett három nagyon biztató kísérletet 150 cm-re, ami minden jel szerint országosra már meglehet.


Ötösugrásban Tóth Zsolt még a tél során elért 11.57-es eredményét javította 11.97-re, negyedik helyezést elérve a versenyen. Ugyanebben a számban Székely Liliána januárban fedett pályán 12.61 méterrel lett bronzérmes, ezt az eredményét sikerült 12.97-re javítania, mellyel mind a versenyen mind az országos ranglistán a második helyet szerezte meg, mindössze öt centiméterrel elmaradva az elsőtől.



További két remek eredmény született még távolugrásban, ahol Tóth Zsolt 444 centiméteres egyénijét 458-ra, míg Pócsik Emma 394 centiméteres legjobbját 438-ra javította.


Összességében tehát a verseny minden résztvevő számára sikerélményekkel, míg az edzők számára biztató reményekkel zárult az országos bajnokság előtt.


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tveatletika #tveutanpotlas #masz

bottom of page