top of page
Keresés

Grabant Bence: „Teljesen új lapot nyitottam, érzem, hogy remek helyre érkeztem!”Az Érd ellen már bemutatkozott csapatunkban, 24 percet kapott Aczél Zoltántól és a beszámolók szerint jól szállt be a játékba. Azóta egy kisebb sérülés miatt partvonalon kívülre került, ám saját bevallása szerint a hétvégén már újra számíthat rá a csapat és reméli, hogy jó játékkal tudja bizonyítani, hogy megérte őt szerződtetni. Az edzések minősége és a hangulat hamar meggyőzte arról, hogy jó helyre került és már alig várja, hogy meccsről meccsre segíthesse új csapatát. Bemutatkozik Grabant Bence, aki Pécsről érkezett Óbudára.


Grabant Bence 26 esztendős, a középpálya szélén jelenthet segítséget és alternatívát Aczél Zoltánnak és csapatunknak. A legutóbbi éve Bencének nem sikerült tökéletesre, éppen ezért buzog benne a bizonyítási vágy, Óbudán szeretné újra felépíteni magát.


„Eddig nagyon jól érzem magam. Három év után távoztam Pécsről, a váltás nem volt könnyű, mert egy teljesen más közegbe érkeztem. Teljesen új lapot nyitottam, szerettem volna a pályafutásom szempontjából egy olyan klubba kerülni, ahol be tudom magam verekedni a kezdőcsapatba és segíteni tudom a csapatot a céljai elérésében. A váltás mellett szólt Aczél Zoltán személye, szerettem volna vele dolgozni, illetve olyan játékosokkal, akiknek vannak tapasztalataik magasabb szintről is.” – beszélt Grabant Bence a váltásról, illetve azokról a szempontokról, amelyek az átigazolás mellett szóltak.

Új játékosunk számára az első benyomások nagyon meggyőzőek, az edzések minősége és a vasárnapi MOL Fehérvár FC elleni kupameccs hangulata is azt mondatja vele, hogy egy remek helyre érkezett, ráadásul a társak is hamar befogadták.

Grabant Bencéről Juhász Roland is jó véleménnyel van, sportigazgatónk szerint Bence abszolút erősítést jelent és ahogy sikerül újra felépítenie magát hosszú sérüléséből, illetve megkapja a megfelelő játékperceket ezzel pedig letudja a jelenlegi meccshiányát, akkor húzóemberré válhat a keretben.


„Szerettük volna azt a pozíciót, amelyet Bence is betölt megerősíteni, hogy legyen ott alternatíva, konkurencia. Bence az utolsó pillanatban bontott szerződést Pécsett, így jöhetett számításba. Az sem mellékes, hogy Aczél Zoltán már ismerte korábbról, tisztában volt a képességeivel. Bence fontos láncszeme lehet csapatunknak, NB II-es tapasztalatának köszönhetően mindenképpen erősítést jelent, húzóembernek szerződtettük. Pécsett bizonyította, hogy egy jó játékos és külön szimpatikus volt benne, hogy úgymond egy lépést visszafele lépve, elfogadta az ajánlatunkat és az NB III-at, hogy újból felépítse magát. Nagyon motivált, az Érd ellen már játszott és jól is szállt be a mérkőzésbe, ez nagyon pozitív volt. Egyelőre meccshiánnyal bajlódik, de remélhetőleg ezen hamar túl lesz és onnantól jó játékkal és jó teljesítménnyel fog tudni hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.” – beszélt Grabant Bence érkezéséről sportigazgatónk, Juhász Roland.

Bence jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik, de a tervek szerint a hét második felétől már ismét a csapattal készülhet, így Aczél Zoltán akár már a hétvégi mérkőzésen is számíthat rá.


Isten hozott Óbudán Bence, sok sikert a Kerületnél!

bottom of page