top of page
Keresés

Győrfi Pál is nekünk szurkol


Győrfi Pál a Puskás Aréna avatómérkőzésén fiaival, akik megszerettették vele a labdarúgást (Fotó: Győrfi Pál archívumából)

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója és szóvivője elárulta a Nemzeti Sport újságírójának, hogy a III. kerületi TVE-nek szurkol.


"– Térjünk vissza a lelátóra! Azt már tudjuk, hogy Barca-drukker, ám idehaza melyik csapatnak szurkol? Zöldnek vagy lilának? Vagy egyáltalán ne áruljuk el, mert esetleg rajongókat veszítene? – Nevetni fog, Magyarországon nincs kedvenc klubom, illetve dehogynem… A III. kerületi TVE, amely patinás egyesület, akárcsak a magyar mentőszolgálatot, 1887-ben alapították, s a jelmondata is sokatmondó: „Hajrá, Kerület! Első a becsület!” Kis klub, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének óriási értékei. Hazánk is kis ország, de olyan nagy lélekkel, amelyre büszkék lehetünk."

A teljes cikk itt olvasható.


Győrfi Pál másfél éve első szóra elfogadta Egyesületünk felkérését, amikor dolgozóinknak tartott előadást az elsősegélynyújtásról, újraélesztésről, illetve a defibrillátor használatáról. Látványos és helyenként rendkívül szórakoztató, de az adott pontokon nagyon komoly hangvételű előadásáról készült képeket és videókat megtekinthetik itt.forrás: http://m.nemzetisport.hu/

bottom of page