Keresés

Győzelem a Szeged ellen is


Fotó: Kecskés Róbert

Magabiztos győzelmet értünk el a szombati rangadón, tovább robogunk a célunk felé, hogy a bajnokság végén az 5. helyért küzdhessünk. Történelmi pillanat résztvevői lehettünk, az M4 csatorna első ízben közvetítette élőben csapatunk mérkőzését, melyet a megszokott Kalap utcai TVE uszoda helyett, a jobb közvetíthetőség miatt a Szőnyi úton rendeztünk.


L.ukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Óriási szívvel játszottak a lányok a Szeged elleni összecsapáson, így teljesen megérdemelt sikert arattunk az eddig rendkívül magabiztosan teljesítő szegedi csapat ellen. Már a hét elején tudtuk, hogy kivételesen teljes kerettel fogunk szerepelni, ami az idei bajnokságban szinte kuriózumnak tekinthető a mi esetünkben. Eddig mindössze egyszer az Eger ellen tudtunk kompletten felállni, még novemberben, akkor négy gólos győzelmet értünk el.


Példaértékű a hozzáállás amit világbajnok játékosaink, a "Drávucz-Kisteleki" duó tanúsít, melléjük csatlakozik a "Jancsó-Illés" páros, és ez az egész már viszi a sok fiatalt előre. Egész héten készültünk a Szeged játékából, Pápai Barbival külön is dolgoztunk fejben és a kapuban, tökéletesen összeraktuk a játékunkat elöl és hátul egyaránt.


Tudjuk az Eger elleni mérkőzés teljesen más lesz, taktikailag nem is hasonlít semmiben az ő játékuk a Szegedére, ezért a héten töröljük az emlékeinket és felépítjük újra magunkat. Gratulálok a Szegednek az eddigi teljesítményükhöz! Hajrá Kerület!"


E.ON Női OB I. 14. forduló

Szőnyi úti uszoda

2021. március 13. 14:15

III. kerületi TVE - SZTE Szeged
14 - 8 (4-2, 5-2, 4-2, 1-2)

G. Kisteleki Dóra (5), Jancsó Patrícia (2), Pap Médea Rebeka (2), Koppány Szamira (2), Vályi Fanni, Hajdú Róza, Kudella Panna

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp