top of page
Keresés

Gyermek ezüst, serdülő bronz a fiú utánpótlás bajnokságokbanIdén első alkalommal neveztük az országos bajnokságokba fiú utánpótlás csapatainkat, és óriási örömünkre, de talán kijelenthetjük, hogy nem meglepetésre mindkét korosztállyal a dobogón végeztünk. Az utolsó fordulóban már nem volt tét gyermek csapatunk számára, az ezüst zsebben volt a fiúknak és győzelem esetén sem tudtunk volna előre lépni. Szorongattuk a bajnok ASI-Vasast, de meg kellett elégednünk a kétgólos vereséggel. Serdülőcsapatunk amennyiben bomba meglepetést okozott volna, talán előre léphetett volna, így is nagyon büszkék vagyunk a srácokra.


Lukács Dénes szakmai igazgató:


"Három év alatt jutottunk el erre a szintre, ami nagy büszkeséggel tölt el bennünket. Köszönetet szeretnék mondani minden edzőnknek, Bárány Attila szakosztályvezetőnek és Kisteleki Dóri technikai vezetőnek a sok sok munkáért és ráfordított energiáért. Hittünk a sikerben, és megvalósítottuk amit elterveztünk, ezért előrelépünk, mert képesek vagyunk rá, hogy a magasabb szintű mezőnyben is helyt álljunk jövőre. Gratulálok a srácoknak, további komoly sportsikereket kívánok mindenkinek a TVE-ben!"


BENU Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság

Alapszakasz II. - B - B csoport - 10. forduló

III. Kerületi TVE - ASI DSE
8 – 14 (1-4, 0-2, 2-4, 5-4)
Frank Dániel 4
Szabó Bendegúz 2
Bakonyvári András 1
Lévai Bendegúz 1

Horváth Viktor serdülő csapat edzője:


"Gyönyörű befejezése volt annak a kétéves munkának amit a csapattal végeztem. Minden játékost a szívembe zártam, szuper közösség formálódott, és örülök, hogy hozzá tudtam tenni a sikerhez. Egy korszak lezárult a mai nappal, mindenkinek sok sikert kívánok a későbbiekben is!"BENU Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság

Alapszakasz II. - B - B csoport - 10. forduló

III. Kerületi TVE - ASI DSE
12 – 14 (2-6, 2-3, 1-2, 7-3)
Szabó Zétény 9
Tóth Berényi Simon Ányos 2
Kertész Zalán	1

Pilny Gábor gyermek csapat edzője:


"Hatalmas motivációval érkeztünk, de jobb volt a mai mérkőzésen az ASI-Vasas. Az első évem a Kerületben, rendkívül boldog vagyok, hogy ilyen szép sikerrel zártuk az idényt. Folyamatosan tudtunk fejlődni a bajnokság során, a tavaszunk nagyon jól alakult, teljesen megérdemelten értünk a dobogó második fokára. Köszönjük a szülőknek, és az egyesület illetve szakosztályunk vezetőinek az egész éves támogatást!"


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas

bottom of page