top of page
Keresés

Hajagos Tamás hosszabbított, Buda Péter és Bartos Julián pedig immáron hivatalosan is TVE-játékos


Csütörtökön hivatalossá vált, hogy első számú kapusunk, Hajagos Tamás plusz egy évvel meghosszabbította szerződését, de érkezőkről is be tudunk számolni, ugyanis immáron hivatalosan is TVE-játékosnak számít Bartos Julián és Buda Péter.


A támadó szekcióban bevethető Bartos és a védelembe érkező Buda már hetek óta Harmati Tamás csapatával készült, a próbajáték és az edzőmeccsek során pedig mindkettő meggyőző teljesítményt nyújtott, így a szakmai stáb a vezetőséggel egyetértésben a leigazolásuk mellett döntött. Buda Péter a Putnok csapatától érkezett Óbudára, míg Bartos Julián legutóbb a Pénzügyőr együttesénél játszott.

„Juliánnal kapcsolatban az ankéton is említettem, hogy próbajátékra jelentkezett hozzánk, két hétig folyamatosan velünk edzett és az edzőmeccseken is pályára lépett. Jó teljesítményt nyújtott, gólt, gólokat szerzett, gólpasszokat adott. Miután támadót mindenképpen szerettünk volna igazolni, így nem gondolkodtunk sokat a szerződtetésén. Nagyon alázatos embert ismertünk meg a személyében, ami pedig külön pozitívum, hogy nagyon könnyű volt vele megegyezni, ugyanis az első pillanattól fogva azt éreztük, hogy a III. kerületi TVE játékosa akar lenni.” – beszélt Bartos érkezésével kapcsolatban sportigazgatónk, Sajó Dániel.


Érdekesség, hogy Bartos Julián anno éppen Óbudán kezdte pályafutását, így bár azóta sok minden változott a Hévízi úton, mégis, egyfajta hazatérésről beszélhetünk vele kapcsolatban.„Igazán jó érzés volt visszatérni Óbudára, hiszen én annak idején itt kezdtem el futballozni gyerekként. Perszer sok idő eltelt azóta, megváltozott itt minden, így ami visszatérésemkor fogadott, az nagyon meggyőző. Az utóbbi hetekben én is a csapattal készültem, úgy érzem, hogy jól is ment a játék, remélhetőleg ez a forma a bajnokságra is kitart. Bízom benne, hogy jól fogunk szerepelni a bajnoki évadban, én ehhez gólokkal és jó játékkal szeretnék hozzájárulni.” – beszélt érkezésével kapcsolatban új támadónk.


Buda Péter esetében sportigazgatónk kiemelte, hogy bár nem hiányposztra érkezett a védő, a Harmati Tamás csapatával eltöltött két hét során igen meggyőző teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet.


„Peti az edzéseken és az edzőmeccseken is jó teljesítményt mutatott, ezt látva döntöttünk úgy, hogy leigazoljuk. Abszolút beleillik a személyisége és a mentalitása ebbe a projektbe és külön pozitívum még vele kapcsolatban, hogy több poszton is bevethető.”


Buda Péter a TVE múltját emelte ki elsőként, amikor megkérdeztük, hogy milyen érzések kavarognak benne az aláírást követően.„Igazán nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy múltú csapathoz igazolhattam, mint a III. Kerület. Az elmúlt hetekben már a csapattal edzettem és azt kell mondjam, hogy nagyon jól érzem magam itt, befogadóak, segítőkészek a csapattársaim és a szakmai stáb egyaránt. Úgy gondolom, hogy így igazán könnyű a beilleszkedés is. Az edzői stábnak köszönöm, hogy megadták a lehetőséget számomra, hogy a klub tagja lehessek, élni fogok a bizalmukkal és mindent megteszek majd a pályán, hogy a csapat eredményes legyen és a meccseket nyerni tudjuk.”


A két érkező mellett csütörtökön egy szerződéshosszabbításról is beszámolhattunk közösségi felületeinken, ugyanis Hajagos Tamás plusz egy évvel meghosszabbította érvényes kontraktusát, így 2025 júniusáig a TVE kötelékében marad.


„Hajagos Tomi szerződése a 2024-es idény végéig szólt eredetileg, ám mi úgy gondoltuk, hogy az elmúlt időszakban olyan teljesítményt nyújtott, amellyel kiérdemelte, hogy hosszú távon számoljunk vele. Hajag tökéletes megoldás az első számú kapus posztjára, nem csak teljesítménye miatt, hanem mert nagyon jó személyiség, a karaktere nagyon jól passzol ehhez a csapathoz, és az öltözőn belül betöltött szerepe is nagyon fontos a csapat számára.” – beszélt elismerően első számú kapusunkról Sajó Dániel.


Hajag elmondása szerint nem gondolkodott sokat a hosszabbításon, hiszen minden szempontból megtalálta a számításait a Kerületben.„Eddig is jól éreztem magam a Kerületnél, így örömmel fogadtam, hogy a klub is így gondolkodik. Nem volt nehéz meghozni ezt a döntést. Remélem, hogy a következő szezonban is a csapat segítségére leszek a védéseimmel. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a legjobb tudásommal segítsem a csapatot.” – beszélt első számú kapusunk a hosszabbítás hátteréről.

bottom of page