top of page
Keresés

Harmati Tamás a III. kerületi TVE új vezetőedzője!A szakember az elmúlt szezonban a Vasas második csapatát irányította, azt megelőzően a Kelen SC együttesénél dolgozott.


Harmati Tamás:

„Nagyon örülök és nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a vezetőség az új projekt indításához rám gondoltak. Aki ismer, az tudja, hogy mindig nagyon szívesen vágok bele az ilyen típusú feladatokba. A célom az, hogy jól átlátható, tudatos munkával, folyamatosan építsük, fejlesszük a III. kerületi TVE klubját, remélem a szurkolók is támogatni fognak végig ezen az úton engem és a csapatot is és így együtt elérhetjük a kitűzött célokat.”


Sajó Dániel, sportigazgató:

„Rengeteg energiát fordítottunk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt a vezetőedzői pozícióra. Tamás személyében egy olyan ambiciózus szakembert találtunk, aki tökéletesen beleillik a koncepciónkba és akivel a jövőbeli céljainkat elérhetjük.”


A szakmai stáb összetételéről később adunk információt, köszönjük szurkolóink türelmét.


Isten hozott Óbudán, Tamás!


Fontos információ még, hogy az elkövetkezendő időszakban két szurkolói ankétot is tartunk!

Az első eseményen terveink szerint a legutóbbi szezont értékeljük, illetve a Klubbal kapcsolatos változásokat, legfrissebb híreket szeretnénk ismertetni szurkolóinkkal, míg a második, későbbi időpontban rendezendő ankéton az új vezetőedző és a szakmai stáb mutatkozik majd be.


Az első ankétot június 27-én, 18 órás kezdéssel rendezzük meg klubházunkban. Az ankét lebonyolításával és menetrendjével kapcsolatban honlapunkon és közösségi oldalainkon adunk hamarosan információt. A második esemény időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk szurkolóinkat.


Hajrá Kerület!bottom of page