top of page
Keresés

Harmati Tamás: „Ez a mai nap úgy alakult, hogy nem sikerült a gólszerzés”Küzdelmes, sok helyzetet hozó mérkőzést játszottunk a Sopron ellen a bajnokság második fordulójában hazai pályán, ahogy mondani szokás, minden megvolt, csak a gól hiányzott. A vendégek meglepően bátran játszottak, Bücs Zsolt együttese felvállalta a játékot, így az ellenfélnek is voltak helyzetei, ám végül gól nélküli döntetlennel zárult a bajnoki. A lefújást követően vezetőedzőnket, Harmati Tamást kértük meg, hogy értékelje az összecsapást.

„Valóban a soproni csapat nagyon bátran beleállt ebbe a mérkőzésbe, úgyhogy egy nyílt meccs volt a mai, az első félidő első része mindenféleképpen. Aztán egyre jobban magunkra találtunk és egyre több, ötletes és jó támadást tudtunk építeni a széleken és középen is, amivel ennek köszönhetően elég sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de ez a mai nap úgy alakult, hogy nem sikerült a gólszerzés. A pozitívum ilyenkor, hogy általában egy csapat annyira szervezetlenné válik, hogy még meg is bünteti őt az ellenfél, ennek azért nem adtunk teret, volt tartása a csapatnak, úgyhogy, így alakult ki ez a gól nélküli döntetlen. Azt még mindenképpen szeretném kiemelni, hogy a szurkolóknak köszönjük a segítséget és reméljük majd az “albérletben” is támogatnak minket ilyen szép számban!” – értékelt röviden, egyben köszönte meg a szurkolók buzdítását Harmati Tamás.


(Fotó: Szabó Péter)


Csapatunknak igen sűrű a menetrendje, hiszen bár bajnokit nem rendeznek a hétvégén, Magyar Kupa találkozót igen - szombaton a Felsőpakony KSE otthonába látogatunk - majd a harmadik fordulóban, augusztus 13-án már a mostani fordulóban a Puskás II-t 5-2-re legyőző Gyirmót FC Győr II. együttesét fogadjuk. Adódik a kérdés, hogy az elkövetkezendő napok erőltetett menete mennyiben érinti a csapat körüli forgatókönyvet.


„Nem csak a programos sűrű, hanem ugye mi sem vagyunk nagyon sokan, úgyhogy biztos, hogy lesznek változások a következő napokban, illetve az elkövetkezendő mérkőzéseken, de hát azért van itt mindenki, hogy megmutassa, hogy itt a helye és hogy tud tenni azért, hogy a klub szépen fejlődjön tovább.” – utalt a csapat esetleges rotálására vezetőedzőnk.


Két forduló után csapatunk egy győzelemmel és egy döntetlennel, 4 megszerzett ponttal a bajnoki tabella 6. helyéről várhatja a folytatást, ami pedig a menetrendet illeti: szombaton Harmati Tamás együttese megkezdi tehát szereplését a Magyar Kupában, majd a bajnokság harmadik fordulójában immáron alkalmi otthonában, a BVSC Stadionban lép pályára a Gyirmót FC Győr II. ellen.
bottom of page