top of page
Keresés

Helyzetjelentés Papp Mátéval


Egy hét alatt három mérkőzés vár csapatunkra, kezdés Orosházán a Magyar Kupában, majd két bajnoki, egy hazai és egy idegenbeli leosztásban. A sűrű menetrend apropójából beszélgettünk védőnkkel, Papp Mátéval.


Fontos hét előtt áll csapatunk, hiszen a Magyar Kupában immáron a második fordulós mérkőzésén lép pályára Harmati Tamás együttese, ezúttal az előző körben az "óriásölő" szerepét felöltő Orosháza vendégeként, majd fogadja a Bicskét, illetve utazik Szombathelyre. Az erőltetett menet előtt Papp Mátéval ültünk le beszélgetni, a beszélgetés során pedig természetesen szóba kerültek az eddig lejátszott mérkőzések, de kitértünk Máté formájára is, hiszen védőnknek - Erdei Gáborral karöltve - elévülhetetlen szerepe van abban, hogy eddig kevés gólt kapott csapatunk, viszont rutinos védőnk a gólgyártásból is kivette eddig a szerepét.


"Az Orosháza könnyedén lelépte a Ceglédet az előző fordulóban, szóval ez nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, sőt eléggé combos lesz. Mindenképpen szeretnénk tovább jutni a Kupában, így ennek szellemében készülünk a héten. Utána a Bicske ellen hazai pályán szerepelünk, szeretnénk megszerezni első győzelmünket az alkalmi otthonunkban és majd a szombathelyi túra sem lesz egy sétagalopp." - beszélt az elkövetkezendő napok menetrendjéről Papp Máté.

A beszélgetés során tapasztalt védőnkkel jelenlegi formájáról is beszéltünk, de szóba kerültek az eddig lejátszott bajnoki találkozók is, illetve az, hogy miért kezeli mindenki - szurkoló és játékos egyaránt - egyfajta különleges romantikával a Magyar Kupa mérkőzéseit.


A teljes beszélgetést Papp Mátéval a TVE Youtube-csatornán lehet megtekinteni.


bottom of page