top of page
Keresés

Hozta a kötelezőt a Szeged ellen még a nehézségek ellenére is Lukács Dénes csapataGyőzelemmel zárta a Szeged elleni bajnokiját Lukács Dénes csapata, az OB I. 15. fordulójában. Pedig nem volt egyszerű a feladat, ugyanis kulcsjátékosok hiányoztak betegség és sérülés miatt, ám fiataljaink fel tudtak nőni a feladathoz és fontos sikert arattak közvetlen riválisuk ellen.


Lukács Dénes nem számíthatott Brezovszki Gerdára és Illés Henire sem, Hnatyszyn Kinga ugyanakkor visszatért és ott volt csapatkapitányunk Gyöngyössy Anikó és a hónap játékosa egyéni díjat társaitól elnyerő, az utóbbi hetekben parádés formában játszó Koltay Nadin is a Szeged elleni bajnokin.


Csapatunk villámrajtot vett, Koltay Nadin, Kiss Patrícia, Hnatyszyn Kinga és Hajdú Róza góljaival 4-0-ra elhúztak a lányok, ám a szegediek nem estek kétségbe, Lendvai Natasa találataival fel tudtak zárkózni két gólra. Jókor jött tehát Kiss Patrícia második gólja, majd a vezetést Kudella Panna tette még magabiztosabbá. A vendégek Pádár Boglárka révén még szépítettek, ám több hibát is elkövettek, kimaradt például egy ötméteres is és ezek a hibák végül megbosszulták magukat. A végjátékban Koltay Nadin és Hajdú Róza is megszerezte második találatát, ezzel egyszersmind eldöntve a találkozót, amelyet a vendégek részéről Ráski Lilla gólja zárt le.


A mérkőzés krónikájához tartozik még, amit korábban vezetőedzőnk, Lukács Dénes osztott meg velünk. Ez pedig nem más, mint egy elképesztő sorozat, ami Illés Heni nevéhez fűződik: rutinos pólósunk amióta Kerület játékos, tehát 3.5 év alatt (!) nem kellett, hogy kihagyjon bajnokit! Ez a sorozat a Szeged elleni bajnokin egy sajnálatos vállsérülés miatt azonban megszakadt.


A vége 8-4, ezzel sorozatban harmadik mérkőzését nyerte Lukács Dénes csapata, így önbizalommal telve várhatja a Szentes elleni presztízsmeccset.bottom of page