top of page
Keresés

Hozzá tudnánk szokni: újabb hét, újabb bajnoki cím,ezúttal U19-es csapatunk a dobogó legfelső fokán!


Újabb örömteli pillanatokat élhettünk át, miután U19-es csapatunk 1 fordulóval a bajnokság vége előtt legyőzte közvetlen üldözőjét és ezzel megszerezte a Bajnoki címet. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a találkozót a Stadionban rendezték, ezzel varázsolva még remekebb hangulatot ezen a nagy téttel bíró, idegörlő összecsapáson. Csapatunk kicsit idegesen kezdte a mérkőzést, és a játék is akadozott az első félidőben, de a második játékrészben ennek nyoma sem volt, a csapat az eddigi határozott arcát mutatva, bajnokhoz méltóan futballozott és megérdemelten győzte le a II. Kerület UFC-t 3-0 arányban, így egy szóval lehet összegezni U19-es csapatunk 2022/2023-as szezonját: BAJNOKCSAPAT! 🏆🥇💙🤍


Szép volt fiúk! Gratulálunk!👏

U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 9. forduló

2023.05.22 - 14:15

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - II. ker. UFC

3-0


Gólszerzők:

HUNYADI MÁTYÁS 62'

BEHOVITS MÁTÉ 75'

FÁBIÁN-RIGÓ BOTOND 87'


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Nehéz elfogultság nélkül értékelni az elmúlt mérkőzést, hiszen bajnoki címet sikerült szereznünk, amelynek hatása még mindig heves bennem. Büszke vagyok a csapatra, az egyesületre és arra, hogy ennek az útnak a részese lehetek, mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött.


Mindenképpen megemlítendő, hogy bajnoki döntőhöz méltó körülmények között léphettünk pályára a stadionban, ahol előző nap edzéslehetőséget is kaptunk. Visszagondolva, különös érzés volt látni, ahogy lassanként megtelik a lelátó a mérkőzés kezdetéhez közeledve, látva rengeteg kollégát, a vezetőséget, más korosztályok játékosait, hozzátartozókat, azt hiszem ez a "fontosság érzése", minden Kerületes számára fontos mérkőzést játszottunk. Ezúton is köszönjük a szurkolást és a segítséget nektek.


A mérkőzéshez közeledve egy motivált, éles tekintetű játékosokból álló csapat fogadott az öltözőben, a taktikai megbeszélés során úgy éreztem koncentráltak vagyunk, mindenki tisztában van a feladatával, erős a csapategységünk.


Két részre osztanám a mérkőzést a két félidő alapján.


Úgy gondolom az első játékrészben nem a ránk jellemző futball volt látható a pályán, görcsösek voltunk, kapkodtunk, túlzott mértékű volt az egyéni szerepvállalás. Ami a motivációnkat adta, részben az ellenségünkké is vált, tudta a csapat, ha képesek vagyunk nyerni, azzal hazai pályán, a stadionban bajnokká válhatunk, úgy gondolom ennek a súlya némileg ránk nehezedett. Rengeteg dolog amit előzetesen megbeszéltünk nem valósult meg, vagy akár ellentétes képet kaptam a pályán taktikai oldalról. Mondhatni "erőfutball" volt a pályán, rengeteg átmenet valósult meg.

A félidőben megbeszéltük a hibákat, valamint azt, hogy mivel tudunk eredményesek lenni játékban, szakmai vezetőnk is intézett építő gondolatokat a csapathoz, úgy éreztem a folytatásban változás lesz tapasztalható.


A második játékrészben javult a csapatkép, többet mutattunk a saját futballunkból, kombinatívabbá váltunk, sikeresen törtük fel ellenfelünk védelmét számos alkalommal. Az 55. percben sikerült megszereznünk a vezetést, és onnantól elkezdett beállni a dominanciánk a pályán. Az idő előrehaladtával felőröltük ellenfelünket, rengeteg bontásból jutottunk el támadás befejezésig, növelni tudtuk előnyünket, ezzel a csapat motivációja még magasabb lett, elkezdtük a saját futballunkat mutatni számos játékhelyzetben (váltások, kombinatív játék, sebesség).

Kiemelendőek a csereként pályára lépő játékosaim, akik rendkívül jól szálltak be a mérkőzésbe, ketten közülük gólt értékesítettek.

Kétség kívül sok hibát vétettünk, mind technikailag, mind taktikailag, talán sorsunk saját kezünkbe vételének súlya végett, de ezeket a játékosok odaadása képes volt elbírni, javítani, az utolsó percig küzdve azért amit együtt kitűztünk.


A lefújást követő percek mellet sem tudok elmenni, váratlan és megható jeleneteknek lehettek tanúi a jelenlévők. Számomra kétségkívül különleges emlékeket létrehozva, a csapat megmutatta emberi oldalról mit építettünk fel, mit képviselünk, az egyesület milyen gondolkozás és iránymutatás mentén képzi és neveli a kötelékében felnövő játékosokat. 16 szív egyszerre, egyként dobbant, az öröm a székház előtt, a pályán történt "eláztatás", magasba emelés összhangról, erős kapocsról, egységről árulkodik, büszke vagyok rájuk.


A mai nap még az örömé, az ünneplésé, holnaptól azonban új feladattal nézünk szembe, utolsó mérkőzésünkre készülünk, ahol most már minden "teher nélkül" lépünk pályára. A következő cél, hogy jó játékkal, saját futballunkkal búcsúzzunk a bajnokságtól, és hazahozzuk a három pontot."Múlt hét pénteken rendhagyó körülmények között rendezték meg a már bajnok U16-os együttesünk mérkőzését a Szombathelyi Haladás ellen, ugyanis az összecsapásra a Stadionban került sor, ami hangulatával emelte a mérkőzés színvonalát. Természetesen a bajnokoknak járó sorfal sem maradhatott el, amit ezúttal U15-ös csapatunk alkotott. A találkozón mindkét félidőben 1-1 gól született, ezzel kialakítva az 1-1-es végeredményt.

U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 25. forduló

2023.05.19 - 16:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Szombathelyi Haladás VSE

1-1


Gólszerzők:

FARKAS PATRIK 40'


Kun György U16 vezetőedző:

“"
Múlt héten két mérkőzést játszott U15-ös csapatunk, először szerdán elmaradt bajnokiját pótolta a PVSK együttese ellen, ahol az álmoskás első félidő után, a fordulópontokból jól kijőve 5 gólt is tudott szerezni a csapat és a Bodnár Gergő által hárított tizenegyesnek köszönhetően kapott gól nélkül zárta a mérkőzést. Szombaton már a Komárom VSE csapata ellen mérkőztek meg Kaszai Gáborék. A meccset jó mentalitással kezdték a srácok, így a félidőre már 3-0-ás előnnyel mehettek, majd a második félidőben kiszakadt a gólzsák, ami nagy részben volt köszönhető a cserejátékosok nagyszerű teljesítményének, így a hármas sípszót követően az eredményjelző 13-0-át mutatott.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 19. forduló

2023.05.17 - 14:30

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - PVSK

5-0


Gólszerzők:

BORSAY MÁRK MILÁN 45'

DAJKA MIHÁLY 57'

VANCSURA DOMINIK VENDEL 58'

UJVÁRI ÁRON 69'

UJVÁRI ÁRON 76'


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szerda délután hazai pályán fogadtuk a PVSK csapatát. A hétvégi döntetlen után szerettük volna újra magabiztos, domináns játékkal és győzelemmel abszolválni ezt a mérkőzést.

Sajnos túlságosan rágörcsöltünk erre a találkozóra. A mérkőzés egészét figyelembe véve nagyon sok technikai és ki nem kényszerített hibával játszottunk. Rengeteg rossz döntésünk volt és mindenkiről elmondható, hogy a saját tudása alatt teljesített. Ez alól talán kivétel a kapusunk, Bodnár Gergő, aki fontos szituációban büntetőt védett illetve a csere játékosok lendületet tudtak hozni a játékunkba.

Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzéshez, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a mi hibáinknak köszönhetően az ellenfélnek is adódtak komoly gólszerzési lehetőségei. Kapkodtunk, feszülten játszottunk és meg sem közelítettük azt a tudást ami bennünk van.

A félidőben ezen próbáltunk leginkább változtatni, de a második játékrészt ugyanott folytattuk, ahol az elsőt befejeztük.

Egy szerencsés gólnak köszönhetően a 45. percben megszereztük a vezetést Borsay révén. Ezután az ellenfélnek voltak lehetőségei és büntetőt is elvégezhettek. Ez volt talán a fordulópontja a mérkőzésnek, ugyanis Bodnár kivédte a büntetőt és nem sokkal utána Dajka, majd egy perccel később Vancsura is a kapuba talált.

Ezután akadtak előttünk nagy gólszerzési lehetőségek, de a kapu előtt nagyon gyengén teljesítettünk ezen a mérkőzésen. Ujvári, a kispadról beszállva, kettő gólt is tudott szerezni, ami pozitívuma a találkozónak.

Győzelemmel, kapott gól nélkül, öt gólt szerezve abszolváltuk ezt az elmaradt mérkőzést. Nem játszottunk jól, mentálisan nem voltunk jó állapotban, görcsösen akartuk ezt a győzelmet. Remélhetőleg ez önbizalmat ad a következő mérkőzésekhez, ahol felszabadultan és újra legjobb tudásunk szerint tudunk majd játszani. Gratulálok a csapatnak győzelemhez! Hajrá Kerület!"U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 25. forduló

2023.05.20 - 16:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Komárom VSE

13-0


Gólszerzők:

HORVÁTH ÁRMIN BENJAMIN 5'

GOSZTOLA ÁDÁM 26'

HORVÁTH ÁRMIN BENJAMIN 31'

TÓTH BÁLINT 48'

UJVÁRI ÁRON 55'

GIAMBERTONE LUCA ALESSANDRO 57'

UJVÁRI ÁRON 58'

GOSZTOLA ÁDÁM 61'

GIAMBERTONE LUCA ALESSANDRO 63'

UJVÁRI ÁRON 65'

GOSZTOLA ÁDÁM 66'

UJVÁRI ÁRON 68'

GIAMBERTONE LUCA ALESSANDRO 76'


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombat délután hazai pályán fogadtuk a Komárom VSE csapatát. Ellenfelünk a mezőny hátsó feléhez tartozik, így nem lehetett más a célunk, mint megnyerni a mérkőzést. Szerdán a PVSK ellen ugyan győzelmet arattunk, de játékban nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, így ennek a javítása is a céljaink között szerepelt ezen a mérkőzésen.

Az első percektől kezdve magunkhoz ragadtuk a játék irányítását. A vendég csapat szervezetten és a középpályán agresszívan védekezett, de ennek ellenére tudtunk helyzeteket kialakítani, forgatni a játékot és jobb, illetve bal oldalon is az ellenfél védelme mögé kerülni. Az első játékrészben Horvát kétszer és Gosztola egyszer volt eredményes.

A második játékrészben a cseréknek köszönhetően megmaradt a lendületünk és a motiváltságunk, míg ellenfelünk fizikálisan és mentálisan is elfáradt. Még egyoldalúbbá vált a mérkőzés, rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani és ezek közül tízet gólra is váltani. A csereként beálló játékosok közül Tóth Bálint egy gólt szerzett, Giambertone Luca háromszor volt eredményes és Ujvári Áron négyszer talált a kapuba. Mellettük Gosztola szerezett további két gólt.

A gólok mellett rengeteg pozitívuma volt a mérkőzésnek, de talán a legfontosabb, hogy a szerdai görcsös, stresszes játék után ezen a mérkőzésen újra felszabadultan és bátran játszottunk. Bízom benne, hogy az utolsó fordulóban is hasonló hozzáállással lépünk majd pályára! Gratulálok az egész csapatnak! Hajrá Kerület!"
Egy lüktető és gólgazdag találkozót játszott U14-es csapatunk a Zalaegerszeg ellen múlt hétvégén. A mérkőzésen próbáltunk zárkózni és gólokban közelebb kerülni a Zetéhez, de a vendégeknek mindig volt válasza a góljainkra, így 3 ponttal távoztak a zalaiak a Kalap utcából.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 25. forduló

2023.05.19 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - ZTE FC

3-6


Gólszerzők:

VARGA SZABOLCS 6'

SZÁNTÓ BRENDON 47'

VARGA SZABOLCS 59'


Gyenes András U14 vezetőedző:

"Nagyon jól kezdtük el a mérkőzést, a hatodik percben egy remek támadás végén Varga Szabolcs fejesével meg is szereztük a vezetést. A rúgott gól után viszont fokozatosan vesztettük el a mérkőzés irányítását, nehezen hoztuk ki a labdát a saját térfelünkről, az ellenfél pedig három gólt is tudott szerezni a félidő vége előtt. A második félidő elején Huszár Márton remekül játszotta meg Szántó Brendont, aki tudatosan indult, a mélységi beindulásnál a kapott labdát okosan rúgta el, így lett 2-3 a mérkőzés állása. A rúgott gól után nagyon hamar tudott két újabb gólt szerezni a Zalaegerszeg, így a mérkőzés megfordítására már nem sok esély maradt. Varga Szabolcsnak sikerült még egy gólt szerezni szép akció után, de az utolsó gólt is az ellenfelünk szerezte."
Két futballozni akaró csapat találkozott egymással múlt hét csütörtökön, ugyanis U13-as korosztályunk hazai pályán játszott lendületes és izgalmas mérkőzést a Pécs együttese ellen. Mészáros Zsolt csapatának harcias mentalitása kifizetődött, így az egész mérkőzés folyamán nyomás alá tudta helyezni a PMFC-t, és megérdemelten, 4-1-es arányban múlta felül a Mecsekaljaiakat.

U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 25. forduló

2023.05.18 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - PMFC

4-1


Gólszerzők:

HIDVÉGI ÁDÁM 3'

KÉRI PÉTER ISTVÁN 34'

MATUZ KRISTÓF 47'

HIDI GERGŐ 72'


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"A csapat nagyon jó mentalitással ment fel a pályára. Érződött, hogy nyerni akarunk, bíztak magukban és egymásban a srácok. Az egész mérkőzés folyamán többet támadtunk, sok gólhelyzetet tudtunk kialakítani. Ez annak is volt köszönhető, hogy a vendégek kezdeményező, támadó szellemű focit játszottak, támadásokat akartak építeni és nem rugdosták el a labdát. A forgatásaink után jól használtuk az üres területeket egyénileg és kombinatív módon. A támadásbefejezéseink változatosak voltak, próbálkoztunk távolról, szélekről, tengelyben egyénileg és összjátékkal. A labdakihozatalaikat megnehezítettük. Jó értelemben véve agresszívan támadtuk le a vendégeket a támadó zónában, ezekből több labdát tudtunk szerezni. A helyzeteinket közepesen használtuk ki, pozitívum, hogy ilyen sok lehetőségünk volt.

Amivel ezen a mérkőzésen a srácok az ellenfél fölé nőttek, az a győzelembe vetett hit és a harciasság volt.

Gratulálok az egész Csapatnak! Hajrá TVE!"
Megilletődötten kezdték a mérkőzést U12-eseink múlt hét csütörtökön a Pécs ellen, ennek köszönhetően a vendégek hamar kétgólos előnyre tettek szert, amit a mérkőzés második felében a feljavuló játékunkkal sem tudtunk ledolgozni, majd egy-egy hibánkat kihasználva a vendégek tovább növelték előnyüket és alakították ki az 1-4-es végeredményt.

U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 26. forduló

2023.05.18 - 12:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - PMFC

1-4


Gólszerzők:

ERDŐ MÁTÉ 62'


Jakab Máté U12 vezetőedző:

"A mérkőzést megint nem úgy kezdtük, ahogyan azt egy otthon játszó csapatnak kellene. Ezzel a lehetőséggel, hogy nálunk remegnek a lábak a PMFC élt és 2-0-ás előnyt szerzett. Második 20 perctől elhittük, hogy van keresnivalónk és szépen lassan átvettük az irányítást, de nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk a jól védekező és taktikusan játszó ellenfél ellen. Amikor szorosabbá tettük a mérkőzést, akkor egy egyenlítési lehetőség után, nagy hibákat vétettünk és ezt az ellenfél gyorsan ki is használta.

Az első 20 percet sajnálom és azt a hozzáállást ,amit ezeknek a mérkőzéseknek valamely részében mindig előadunk. Jövőben ezzel sokat kell foglalkoznunk, hogy mentálisan előrelépjünk ezen a téren is."Magas színvonalú 2 napos nemzetközi tornán vett részt U9-es együttesünk, ahol 9 ország 28 csapata mérte össze tudását. A torna első napján 5 mérkőzésen volt túl csapatunk, majd a csoportkörök állását követően, másnap a Fair Play ágon folytatódott a küzdelem U9-eseink számára, ahol újabb 6 mérkőzés várt rájuk. Nagy büszkeség egyesületünknek és a helyszínen a gyerekeket fáradhatatlanul biztató szülők számára, hogy Farkas Zoltán csapata a Fair Play ágat első helyen zárta. Gratulálunk!

U9

''Budapest Youth Cup 2023 I. nap

A csoport: Monor SE, CFR Cluj, SK Slovan Bratislava, FC Zbrojovka Brno, FC Dinamo Kijev, NK Novigrad, DVSC

B csoport: MTK Budapest, NK Osijek, CFT Academy, ETO FC Győr, Barca Academy Hungary, FC Kobenhavn, FC DAC 1904

C csoport: GNK Dinamo Zagreb, UTA Arad, TSV Hartberg, MOL Fehérvár FC, FC Petrzalka, Újpest FC, VS Dunakeszi

D csoport: SL Benfica, FC Spartak Trnava, Főnix FC, SKN St. Pölten, UTE, III. Kerületi TVE, NK Slaven Belupo


1. NK Slaven Belupo-TVE 0-2

G.: Vastl Arnold 2


2. UTE-TVE 1-1

G.: Bálint Bertalan


3. FC Spartak Trnava-TVE 3-2

G.: Doroszlay Kristóf, Vastl Arnold


4. Főnix FC-TVE 3-2

G.: Doroszlay Kristóf, Borsay Erik


5. TVE-SL Benfica 0-4

G.: -


6. TVE-SKN St. Pölten 2-2

G.: Kékesi Botond, Bátor Gergely


Budapest Youth Cup 2023 II. nap:

Arany csoport: GNK Dinamo Zagreb, SL Benfica, MTK Budapest, UTA Arad, CFR Cluj, NK Osijek, Monor SE, FC Spartak Trnava

Ezüst csoport: ETO FC Győr, TSV Hartberg, SKN St. Pölten, MOL Fehérvár FC, SK Slovan Bratislava, CFT Academy, Főnix FC

Bronz csoport: Barca Academy Hungary, FC Kobenhavn, FC Dinamo Kijev, NK Novigrad, UTE, FC Petrzalka

Fair play csoport: III. Kerületi TVE, Újpest FC, FC DAC 1904, VS Dunakeszi, DVSC, NK Slaven Belupo


7. DVSC-TVE 2-3

G.: Antal Levente 2, Szőke Patrik


8. TVE-Slaven Belupo 1-0

G.: Kékesi Botond


9. TVE-DAC 2-4

G.: Bálint Bertalan, Doroszlay Kristóf


10. Újpest FC-TVE 0-2

G.: Csatári Levente, Szőke Patrik


11. Dunakeszi-TVE 1-2

G.: Arany Gergő, Csatári Levente


Farkas Zoltán U9 vezetőedző:

"Egy újabb nemzetközi tornán vagyunk túl, egy európai szintű tornán! Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk és legfőképpen további motivációt nyertünk, hogy továbbra is dolgozzunk magunkon és fejlődjünk!

A tornán kilenc ország 28 csapata indult, egytől-egyig Európa meghatározó utánpótlás csapatai vettek részt, többek között az SL Benfica, GNK Dinamo Zagreb, SK Slovan Bratislava, FC Kobenhavn, FC Dinamo Kijev, CFR Cluj, FC DAC 1904 és még számos horvát, osztrák, szlovák és cseh nagy csapatok utánpótlás csapatai. Összesen a két nap alatt 11 mérkőzést játszottak le a fiataljaink! Az első napon a csoportmérkőzésekre került sor, ahol csapatunk hat mérkőzést játszott. Vasárnap a Fair play ágon folytatódott számunkra a torna, ahol pedig öt mérkőzéssel folytattuk. A gyerekek hatalmas lendülettel, odaadással játszottak az összes mérkőzésen és fantasztikus gólokat szerezve, határozott, magabiztos játékkal sikerült a Fair play ág első helyét megszerezni. Öröm számomra, hogy minden mérkőzésen törekedtünk az alapelveink és filozófiánknak megfelelően játszani. Rengeteg csodás élménnyel és tapasztalattal sikerült gazdagodnunk. Köszönjük a Szülőknek, hogy szurkolásukkal ilyen fantasztikus hangulatot teremtettek. Mindenki igazán kitett magáért, le a kalappal! Végtelenül büszke vagyok a csapatra!''bottom of page