top of page
Keresés

Hullámzó mérkőzésen szépen helytállt Fekete Dávid gyermekcsapataA hétvégén bajnoki mérkőzést játszott gyermek csapatunk, Fekete Dávid fiataljai az OSC ellen ugrottak medencébe a Budapest bajnokság aktuális játéknapján. Szakvezetőnk dolgát nehezítette, hogy a találkozón nem tudott a teljes csapatattal számolni, ám ennek ellenére csapatunk helytállt az igencsak hektikusan alakuló meccsen.


Az OSC villámrajtot vett az első negyedben és egy 4-0-ás rohanással állva hagyta csapatunkat. A második negyedben ugyanakkor változott a mérkőzés forgatókönyve, ezúttal ugyanis a mieink domináltak, és nem, hogy felzárkóztak az ellenfélre, de egy 5-0-ra megnyert játékrésszel a vezetést is átvették. A folytatásban azonban ismét az OSC akarata érvényesült, riválisunk az egész mérkőzés során nagyszerűen használta ki az emberelőnyös szituációkat, hét gólt szerzett, amelyekre nem érkezett válasz a másik oldalról, így ismét elhúzott. Fekete Dávid csapata azonban becsülettel küzdött és az utolsó játékrészben ismét megkezdte a felzárkózást, ám ezúttal csupán három gólig jutott, ami nem volt elég a fordításhoz. A mérkőzés az OSC 11-8-as győzelmével zárult, ám bármennyire is közhelynek tűnhet, csapatunk küzdőszellemből jelesre vizsgázott.


Sajnos nagyon foghíjasan tudtunk kiállni és erre rátett egy lapáttal, hogy két alapemberünket is korán elvesztettük a mérkőzés folyamán. A kezdésnél nagyon beragadtunk és hiába tudtunk utána a második negyedben visszajönni a meccsbe, sajnos a végére elfogytunk. Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk a meccs során, ezen mindenképpen javítanunk kell, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a játékunk. Összességében egy jó mérkőzést játszottunk, a múltkori egymás elleni találkozónál szorosabbat, még így csonka kerettel is.” – értékelte az összecsapást vezetőedzőnk, Fekete Dávid.


Budapest bajnokság, gyermek III.

III. kerületi TVE – Genesys OSC Újbuda 8-11 (0-4, 5-0, 0-7, 3-0) TVE gólszerzők: Gömöri Kristóf: 4 Kiácz Patrik Zoltán 2 Várady Tamás 2


bottom of page