top of page
Keresés

III. kerületi TVE - CAOLA SC Sopron- élő, szöveges tudósítás

Az NB III. 2. fordulójában Harmati Tamás csapata az újonc Sopront fogadja. A szerdai találkozó lesz egy ideig az utolsó "igazi" hazai találkozó a TVE Sporttelepen, miután a futballpályát pár nap múlva ellepik a munkagépek és kezdetét veszi a felújítás.Harmati Tamás nem változtatott a Puskás elleni győztes csapaton, így az első fordulóhoz hasonlóan, a Sopron ellen is a Hajagos T. - Kulcsár D., Erdei G., Papp M., - Lapu A., Vankó I., Török L., Kósa M., - Borbély B., Cseszneki R., Barczi D. összeállításban lép pályára csapatunk.

Cserepadunk: Tímár B. (k), Zámbó M., Bartos J., Hibjan A.J., Marques-Airosa P., Buda P., Hutás B., Behovits M.


A Sopron kezdőcsapatát. az alábbiak szerint állította össze Bücs Zsolt: Acsádi B., Bokor B., Kocsis B., Szabados A., Végh K., Sipőcz B., Balogh F., Kocsis Á., Auer Á., Reseterits B., Szabó T.


Érdekesség: a két csapat utoljára a számunkra igen kedves 2020/2021-es bajnoki évadban találkozott egymással utoljára, az 5. fordulóban hazai pályán Kokenszky két, valamint Remili góljával nyertünk 3-0-ra. A jelenlegi keretből Erdei Gábor az egyetlen játékos, aki azon a mérkőzésen pályára lépett.

Az előző fordulóban a Sopron 3-0-ás vereséget szenvedett a Kelentől hazai pályán (régi kedves ismerősünk, Remili Mohamed volt az egyik gólszerző), míg csapatunk a Puskás II. otthonából hozta el a három pontot. Utoljára amúgy éppen a 2020/2021-es idényben kezdtük a szezont két győzelemmel, mondjuk akkor végül nyolcig meg sem álltunk. Nem lenne rossz egy hasonló sorozat...Vége a mérkőzésnek! Sok helyzetet hozó, élvezetes találkozót vívtunk a játékot felvállaló Sopron ellen, csak a gól hiányzott. Döntetlen a vége, így két forduló után egy győzelemmel és egy döntetlennel, 4 ponttal állunk a tabellán. Szurkolóinknak ezúttal is köszönjük a folyamatos szurkolást és hogy idén utoljára még együtt drukkolhattunk Veletek csapatunknak!
Az utolsó percekben járunk, beszorítjuk a Sopront, Behovits lőhetett kapura, ám az ő lövése is lepattant a vendég védelemről. Nincs szerencsénk, még Cseszneki lövése is a kapusban akadt el a lefújás előtti utolsó pillanatban.
Kicsit paprikás lett a hangulat, miután a soproniak 23-as számú játékosa, Borsetzki Marcell ellen követtünk el szabálytalanságot, amely után Cseszneki Richárd kapott sárga lapot. Majd pár pillanattal később a soproniak stábjából valakinek szintén felmutatta a sárga kártyát a játékvezető.

85. perc - hármat cserélünk: Behovits Máté (45), Marques-Airosa Patrik (24) és Buda Péter (30) állnak be, Erdei Gábor (13), Lapu Andor (21) és Kulcsár Dávid (77) jönnek le.
83. perc - sárga lapot kapott Erdei Gábor.
Belül vagyunk az utolsó 10 percen! Nagyon kéne egy gól!

73. perc - kettős csere a Sopronnál: Bücs Zsolt Szabados Attilát (4) és Sipőcz Bencét hozta le, helyükre Szalka Máté (9) és Bokán Zsolt (11) álltak be.


70. perc - Cserél Harmati Tamás! Jön Bartos Julián (11), aki Borbély Bencét (7) váltja.
Teljesen beszorítjuk a Sopront, ám a támadásainkkal nem járunk sikerrel. Vagy Acsádi kapus véd magabiztosan, vagy egy védő ér oda, vagy szögletre mentenek a vendégek.

61. perc - az eddigi legnagyobb Sopron helyzet, Kocsis Ármin lövése kevéssel kerülte el Hajagos Tamás kapuját.
59. perc - Kerület helyzet!

Kulcsár Dávid beadását tisztázták a soproni védők, ám a labda Vankó Imre. elé került, aki 18-ról ellőtte, a labda nem sokkal ment mellé.

56. perc - pörögnek az események, de sajnos gól még mindig nincs. Van viszont egy sárga lap - csapatkapitányunk, Barczi Dávid kapta. Közben cserélünk is, Kósa Marci (12) megy le, helyére Hutás Benedek (27) érkezik.
55. perc - kontrázik a Sopron!

Kocsis iramodott meg a bal oldalon, beadását azonban Lapu Andor fülelte le.

52. perc - szabadrúgáshoz jutottunk, kecsegtető a pozíció!

Vankó Imre végezte el a szabadrúgást, ám a labda messze elkerülte a kaput ezúttal.


Folytatódik a mérkőzés! A második játékrészre cserélt a Sopron, Bücs Zsolt Borsetzki Marcellt (23) küldte be Végh Károly (6) helyére.

45. perc - Egy percet hosszabbít Kakuk Szabolcs játékvezető.
41. perc - megszületett a mérkőzés első sárga lapja, amelyet a Sopron 4-es számú játékosa, Szabados Attila kapta.

Az utóbbi percekben beszorítottuk a Sopront, egy-egy kontrából próbálkoznak ugyanakkor a vendégek, de a védőinket eddig nem tudták meglepni. A veszélyes szituációk a vendég kapu előtt alakultak ki eddig.

30. perc - Támadunk, nyomunk, de csak helyzetekig jutunk. Kulcsár Dávid a 16-oson belülről lőhetett kapura, ám Balogh nagyszerűen blokkolta a lövést.

26. perc - Újabb helyzet! A soproniak lestaktikája besült, Borbély pedig ezt kihasználva szokás szerint megforgatta védőjét, majd egyedül próbálta megoldani az akciót. A lövése a kapusról azonban kipattant, éppen Kósa Marci elé, aki azonban fölé lőtte a labdát.
23. perc - Szöglethez jut a Sopron, nem sikerült felszabadítanunk. A labda maradt a mi térfelünkön, sőt, egy bal oldal beadást követően még a kapunk is veszélyben volt, ám Hajagos Tamás magabiztosan fogta Reseterits fejesét.
19. perc - Szöglet után újabb Kerület helyzet - a labdára berobbanó Erdei fejese az ellenfél védőjéről pattant ki.

13. perc - Barczi lövése csattan a keresztlécen!

Egy szögletet követően szépen játszott össze csapatkapitányunk és Cseszneki Richárd, a középre adott labda után visszakerült Barczi elé a játékszer, a 16-os sarkáról leadott lövést követően a keresztléc mentette meg a góltól a Sopront.

9. perc - A vendégek előtt adódott lehetőség, Cseszneki vesztett labdát a félpályához közel, a kapura törő Kocsist Kulcsár okosan a pálya széle felé terelte, a soproni játékos lövése a kapu fölé szállt jócskán.
7. perc - Bátran játszik a Sopron, nem úgy tűnik, hogy beállnának védekezni.
4. perc - Lendületesen kezdünk, rögtön veszélyben a soproni kapu, ám Barczi lapos beadását megfogta a vendégek kapusa, mielőtt Cseszneki odaért volna. .
A Sopron kezdi a mérkőzést, a vendégek piros mezben lépnek pályára, Barczi Dávidék a kék szerelésben.

Cikkünk folyamatosan frissül...


bottom of page