Keresés

III. kerületi TVE - Tatabánya edzői értékelés

Női OB I Osztályú Országos Bajnokság

14 forduló

III. kerületi TVE - Tatabánya

15-7 (2-1, 5-1, 5-4, 3-1)


2020. március 06. 19:00

III. kerületi TVE uszoda


Lukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Az elmúlt hetek sok olyan helyzetet teremtettek, melyekre nem tudtunk felkészülni. Elhalasztották az Olimpiai kvalifikációs tornát Triesztben, ezért április helyett már március 7-én vízbe ugrottunk, hogy minél hamarabb be tudjuk fejezni a magyar bajnokságot, így kellő idő maradjon a felnőtt válogatott számára. A nemzetközi szövetség májusra írta ki az új időpontot, amikor még ki lehet jutni a Tokiói Olimpiai Játékokra.


Csapatunk változatlanul a 6. helyen áll a tabellán, de belátható távolságon belül vannak mögöttünk riválisaink. Lendületes fiatal csapat a Tatabánya, kellemetlen perceket is tudnak okozni ha alábecsülik őket. Elsődlegesen a védekezésre helyeztük a hangsúlyt, 5-6 gólon akartuk tartani ellenfelünket, mert várható volt, hogy 12 felett fogunk lőni. Picit több lett mindkettő, a lőtt góloknak természetesen örülök. Készülünk tovább, a bajnokság hajrája a következő hetekben kezdődik."
#tippmix #tve1887 #tvevízilabda #tveob1

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp