top of page
Keresés

Illés Heni: „Nagyon örülök a győzelemnek, de...”

Gyermekcsapatunk vezetőedzője vegyes érzésekkel értékelte győzelmüket.A találkozó egészen az utolsó negyedig nagyon izgalmasan alakult. Az első negyedet 2-1-re vittük, majd ezt követően két kiegyenlített játékrész következett, amelyek során mindkét csapat 2-2 gólt szerzett. Az utolsó játékrészben azonban robbantott Illés Heni csapata, négy gólt szerzett, amelyre az ellenfélnek nem volt válasza, így 10-5-ös, mondhatni fölényes győzelmet aratott. A siker ellenére csapatunk vezetőedzője kritikusan értékelte az összecsapást, mert bár valóban büszke volt „gyermekei” győzelmére, ám a hibákra is igyekezett felhívni a figyelmet.


„Megvolt az ide év első mérkőzése. Összességében vegyes érzésekkel távoztunk a meccs után. Nagyon örülök a győzelemnek és büszke vagyok a csapatomra, ám nem lehetünk elégedettek. Rengeteg olyan hibát követtünk el, ami már nem szabadott volna előforduljon. Ezek a hibák ráadásul hozzájárultak ahhoz, hogy végig közel tartottuk magunkhoz az ellenfelet. Nem fér bele az sem, hogy ötméterest hibázzunk, vagy ziccereket hagyjunk ki, illetve, hogy rengetegszer adjunk el labdát.” - értékelte a meccset vezetőedzőnk, Illés Henrietta.


Gyermekcsapatunk legközelebb a rájátszás 4. fordulójában, február 11-én ugrik medencébe, akkor a VUK lesz az ellenfél, a találkozót ezúttal is a Margitszigeten rendezik.


Budapesti gyermek IV.


Sportsziget SE – III. kerületi TVE 5-10 (2-1, 2-2, 2-2, 4-0)

Széchy Tamás Uszoda, Margitsziget

TVE gólszerzők:

Ofner Botond 3

Várady Tamás 3

Tóth-Farkas Levente

Radó Borisz

Lengyel Simon

Tömöri Lóránt

bottom of page