top of page
Keresés

Illés Heni: „Rengeteg munkát fektettünk bele a szezonba, ami meg is látszik”


Sűrű hétvégéje volt Illés Henrietta csapatának, miután szombaton az Új-Hulláms SE II., vasárnap pedig a VUK Kistarcsa ellen vívtak bajnokit a gyerekek. A hétvég nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis mindkét összecsapás Kerület győzelmet hozott. Illés Henrietta csapata így kettős győzelemmel zárta az idényt, nem csoda, hogy vezetőedzőnk elégedetten értékelte nem csak az összecsapásokat, de a szezont is.


Szombaton az Érd Arénában ugrott medencébe Illés Heni csapata az Új-Hullám SE II. ellen. A találkozón villámrajtot vettek Várady Tamásék, az első és a második játékrészt is 4-0-ra nyerték. Ezt követően azonban jött egy nem várt hullámvölgy és az ellenfél hálója érintetlen maradt, ugyanakkor az ellenfél, különösen az utolsó játékrészben gólgyártásba kezdett. Gond azonban nem volt, a végén magabiztos győzelmet aratott Illés Heni csapata, a végeredmény 8-4 lett. A vasárnapi mérkőzésen a szombatihoz hasonlóan alakult a forgatókönyv, csak ezúttal az első két játékrészben nyújtottak a vártnál talán visszafogottabb teljesítményt a gyerekek. A VUK Kistarcsa elleni összecsapás második felében ugyanakkor alaposan megszórták ellenfelüket Ofner Botondék, 12 gólt dobtak és csak kettőt kaptak, így végül 16-7-es, magabiztos győzelmet arattak.


“ Nehéz hétvége volt a gyerekek számára, mert két egymást követő napon kellett két erős mérkőzést játszaniuk. Szombaton magabiztos győzelmet arattak az ÚJ Hullám SE II. ellen, annak ellenére, hogy a harmadik és a negyedik negyedben teljes üresjáratunk volt, nem tudtunk gólt lőni, ám ennek ellenére sikerült győznünk. Vasárnap egy keményebb ellenféllel szemben kellett helytállniuk a gyerekeknek. Megfordítottuk az előző napi formát, most az első és második negyedben jött az üres járat, jóllehet azért gólokat tudtunk lőni. A harmadik és a negyedik játékrészre nagyon megembereltük magunkat és egy nagyarányú győzelmet sikerült aratnunk. A gyerekeknek ez az első év volt, hogy bajnokságban játszottak, így bár érmet nem kaphattak, ezt mi mégis kiviteleztük és ezüstérem volt a jutalmuk a csoport második helyért.“ – értékelte a hétvége eseményei Illés Henrietta, aki a szezonnal kapcsolatban is elégedetten nyilatkozott.“Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert egész évben egy folyamatosan javuló tendenciát mutattunk. Rengeteg fejlődtek a gyerekek hétről hétre és ez a mérkőzések eredményén is látszódott. Rengeteg munkát fektettünk bele a szezonba, ami meg is látszik. Nagyon boldog vagyok, nagyon jó ilyen szép eredményekkel lezárni a bajnoki évet. Ugyanakkor még nincs megállás, mert 18-án utazunk Lignano-ba a HABAWABA nemzetközi tornára, ahol óriási élmények és megmérettetések várnak a gyerekekre. Az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk a megmérettetést és bízom benne, hogy nagyon pozitív élményekkel terünk vissza. Külön szeretném megköszönni az Óbuda Sharks Supporters szurkolói csoportnak, hogy rengeteg meccsünkön kint voltak és támogatták a gyerekeket, hatalmas pacsi nekik!”A bajnoki szezon tehát befejeződött, ám Illés Henrietta és a csapat még nem dőlhet hátra, hiszen ahogy vezetőedzőnk is mondta, a nemzetközi torna még hátra van. Természetesen az eseményről és a gyerekek eredményeiről folyamatosan beszámolunk majd.


Június 10., 15:30, TVE uszoda

III. kerületi TVE – Új-Hullám SE II 8-4 (4-0, 4-0, 0-1, 0-3)

TVE gólszerzők:

Várady Tamás 6

Ofner Botond 2


Június 11., 12:00, Érd Aréna

Vuk Kistarcsa – III. kerületi TVE 7-16 (4-2, 1-2, 0-5, 2-7)

TVE gólszerzők:

Várady Tamás 8

Ofner Botond 5

Márfai Borsa Tamás 2

Papp Koppány

bottom of page