Keresés

Izgalmas döntetlennel zárta az őszt női csapatunkCsapatunk az előző évi teljesítményét megismételve, ismét a 6. helyen zárta az őszi szakaszát a bajnokságnak. Gratulálunk a Lányoknak!


Lukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, a második negyed elején már 6-1 -re is vezettünk. Sajnos az első félidőben nyolc kiállítást ítéltek ellenünk, ami jelentősen megbontotta a csapatunk szerkezetét, és néhány játékosra jelentősen nagyobb terhet rakott. Meglepő módon a másik oldalon rendre elmaradtak az ítéletek, mindössze három emberelőnyt kaptunk, ami a játék addigi képe alapján nem tűnt teljesen reálisnak. Természetesen mi nem szoktunk ezzel foglalkozni, felhozta igaz ellenfelünket, de mi újra és újra előnyt szereztünk. 11-9-nél a negyedik negyed közepén lezárhattuk volna a mérkőzést az időkérésünk után, de sajnos a kapufa megmentette az ellenfelünket, akik megküzdöttek a döntetlenért. Gratulálok a szentesi csapatnak! Büszke vagyok a lányokra az ősszel elért 6. helyünk mindenképpen elismerésre méltó, ha figyelembe vesszük azt a rögös utat amin keresztül mentünk."


Női OB I. 9. forduló

III. Kerületi TVE uszoda

2020. november 21. 18:30

III. kerületi TVE - Hungerit Szentes
12 - 12 (5-1, 1-4, 3-3, 3-4)

G. Kudella Panna (5), Kisteleki Dóra (3), Hajdú Róza (2), Illés Henrietta Katalin, Koppány Szamira
#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp