Keresés

Juniális Kupa U10 - Gödöllő 2020U10 - Czerman Ferenc beszámolója:


"Rettentő nagy melegben Gödöllőn vettünk részt egy minitornán, ahol a fiúk először játszottak 6+1-es felállásban, illetve először találkoztak a lesszabállyal.


A játékoskeretből kilenc főt sikerült összetoborozni erre a tornára, tehát két cserével vágtunk neki a viadaloknak.


Az első mérkőzésen a balassagyarmati Palóc Farkasokkal játszottunk, ahol inkább a küzdeni tudás dominált, nem a játék. Helyzeteink számában a nógrádiak fölé nőttünk, azonban kis kapusuk remek napot fogott ki. Ellenfelünk középső támadója szintén, aki három helyzetéből, három gólt tudott is nekünk rúgni. Sajnos nekünk a több helyzetünkből csak egyet.

III. KER. TVE - BPF 1-3

A következő négy mérkőzést egyben foglalom össze, mert a játék képe sajnos ismételte önmagát. Sem akaratban, sem játékban, sem futásban, sem technikai képességekben, se elképzelésben, illetve a labdarúgás egyetlen elemében sem voltunk partnerei ellenfeleinknek. A leírtakat az eredmények is igazolják. Szomorúan kellett, megállapítanom, hogy az egyszer 18 perces mérkőzések eredményei, így is ránk nézve voltak hízelgőek."


III. KER. TVE - CARVALHO FS 0-5
III. KER. TVE - UTE 0-8
III. KER. TVE - MTK 0-8
III. KER. TVE - MONOR 0-9 

#tve1887 #tveutanpotlas #tvelabdarugas #tveu10

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp