Keresés

Juniális Kupa U13 - Gödöllő 2020U13 - Kaszai Gábor beszámolója:


"2020.08.29-én, szombat délután Gödöllőn vettünk részt a Juniális kupán. A tornán 2007 és 2008-as születésű játékosok is részt vehettek, így idősebb csapatokkal is összemérhettük tudásunkat. Keresztben, viszonylag szűk pályán, 8+1-ben zajlottak a 20 perces mérkőzések.


Kettő négy csapatos csoportban zajlottak a mérkőzések négy pályán. A csoportban a 3. helyen végeztünk. Ezután játszottunk a legjobb négy csapat közé jutásért a másik csoport 2. helyezett csapata ellen. Sajnos büntetőpárbajban alulmaradtunk így az 5. hely megszerzéséért játszottuk az utolsó mérkőzésünket. Ezt a találkozót mi tudtuk megnyerni büntetőpárbajban, így az 5. helyen végeztünk a tornán.


Összességében egy pörgős, tartalmas tornán vehettünk részt. Azt gondolom több volt a csapatban, kicsit harcosabb, bátrabb játékkal előrébb is végezhettünk volna. Nagypályára készülünk, de gyakorlásnak, terhelésnek tökéletes volt, illetve a játékosok mondhatni téthelyzetben próbálhatták ki magukat. Hajrá Kerület!"


#tve1887 #tveutanpotlas #tvelabdarugas #tveu13

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp