top of page
Keresés

Két győzelem és egy szoros vereség a mérlege utánpótlás vízilabda-csapatainknak a hétvégéről


Bárány Attila és Pilny Gábor csapatai a Vác ellen játszottak a hétvégén, míg Illés Heni együttese a VUK Kistarcsa ellen ugrott medencébe. Serdülő együttesünk győzelemmel zárta a váci vendégjátékot, míg ifi- és gyermekcsapatunk nagy küzdelem után, szoros csatában maradtak alul. Nagyszerűen alakult a hétvége Illés Heni gyermekcsapata számára is, hiszen vissza tudott vágni ellenfelének a szezon elején elszenvedett vereségért.


Fiú serdülő OB

III. kerületi TVE – Váci Vízilabda SE 12-9 (3-3, 1-2, 2-3, 6-1)

TVE gólszerzők:

Szabó Bendegúz (5)

Tajcs Soma (2)

Szabó Zétény (2)

Bakonyvári András

Kertész Levente

Frank Dániel


Edzői értékelés


Bárány Attila: „A korai időpont miatt talán, de magunkhoz képest lassabban és kicsit álmosan kezdtünk. Sokat hibáztunk elől és hátul is. A jól felkészült ellenfelünk zónájával a mérkőzés első három negyedében nem is tudtunk mit kezdeni, hátul pedig kapusbravúrokra volt szükség ahhoz, hogy ne lépjen el jobban az ellenfél. A negyedik negyedre rendeztük a sorokat és a szezon során már nem először sikerült megfordítani a találkozót. Szenzációs utolsó játékrészt produkáltak a fiúk. Fizikálisan is jobban bírtuk a végjátékot az ellenfelünknél, aki nem tudta követni az iramváltást. Nagyon örülök az utolsó negyedben nyújtott teljesítménynek, de fel kell készülnünk arra, hogy a mérkőzés elejétől ezt az iramot diktáljuk és akkor hamarabb le tudjuk zárni ezeket a találkozókat. Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez!”


Fiú ifjúsági OB

III. kerületi TVE – Váci Vízilabda SE 9-11 (2-3, 1-4, 2-2, 4-2)

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma (3)

Szabó Zétény (3)

Dibáczi Hunor (2)

Kucsera Csaba


Edzői értékelés


Bárány Attila: „Mivel az első évünk ebben a korosztályban, ezért gyakorlatilag a serdülő csapattal játsszuk végig az ifjúsági meccseket is. Ez nagy lehetőség a fejlődésre, de persze két meccs rövid szünettel komoly erőpróbát jelent mindenkinek. A serdülő meccs a végsőkig kiélezett volt, emiatt fáradtabbak is voltunk, ami meg is látszott a teljesítményünkön. Nagyon sok elkerülhető gólt kaptunk és elől sem találtuk a góllövő kezünket. Az ellenfél már 9-4-re is vezetett, ennek ellenére tisztában vagyok a srácok erejével, küzdeni tudásával és tudtam, hogy képesek arra, hogy ezt a meccset is megfordítsák. Fel tudtunk pörögni a találkozó második felére, de ez ezen a meccsen kevésnek bizonyult. Visszajöttünk a mérkőzésbe és meg is volt az esélyünk a győzelemre, de kétszer egymás után nem tudtuk végrehajtani ezt a bravúrt. Nem voltunk kellően higgadtak a befejezéseknél, ami ekkora terhelésnél érthető is, de ezekből a helyzetekből tudunk igazán tanulni. Legfőképp azt, hogy a mérkőzés elejétől kell koncentrálni. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak a küzdeni tudáshoz!


Fiú gyermek Ob

III. kerületi TVE - Váci Vízilabda SE 9-10 (2-3, 1-3, 5-3, 1-1)

TVE gólszerzők:

Dugalits Levente (3)

Bárány Botond Attila (2)

Tóth Berényi Simon Ányos (2)

Csurilla Dániel

Csurilla Botond


Edzői értékelés

Pilny Gábor: "Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés lesz a Vác elleni találkozó. Fel voltunk készülve, hogy néhány feladatot meg kell oldanunk a siker érdekében. Vannak olyan vezéregyéniségek az ellenfél csapatában, akik ellen hangsúlyosabban kellett védekeznünk, többé kevésbé meg is tudtuk oldani a semlegesítésüket. A helyzetkihasználásban kell még javulnunk, és az ehhez hasonló szoros meccseken meg kell tanulnunk nyerni akár hátrányból is, képesnek kell lennünk arra, hogy a mi javunkra fordítsuk az eredményt. Ebben a szezonban jó néhány olyan mérkőzésünk volt, ahol nagyon közel álltunk a győzelemhez és mégis az ellenfél örülhetett a végén. Van még hova fejlődnünk, hasznos tanulóév ez a mostani számunkra, megyünk előre tovább!"Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. fiú bajnokság


III. kerületi TVE – VUK Kistarcsa 16-1

TVE gólszerzők:

Márfai Borsa Tamás (2)

Ofner Botond (2)

Várady Tamás (8)

Tóth-Farkas Levente (2)

Lengyel Simon (2)


Edzői értékelés


Illés Henrietta: „Nagyon büszke vagyok a csapatomra! Az előző mérkőzés után igenis megmutattuk, hogy így is tudunk vízilabdázni. A VUK Kistarcsa volt az ellenfelünk velük a bajnokság elején találkoztunk és akkor nagy arányú vereséget szenvedtünk tőlük. A mostani mérkőzésen viszont végig nagyon koncentráltan tudtunk játszani. Voltak hibáink, ezeken természetesen dolgozunk, de szinte mindent sikerült teljesíteni, amit kértem tőlük. Külön megköszönném az Óbuda Sharks Supporters tagjainak, akik ma is kijöttek és támogatták a gyerekeket! Óriási hála nekik!”

bottom of page