top of page
Keresés

Két program egy héten a Kölyök AtlétikábanMúlt hèten kèt Kölyökből Atlèta versenyen is összemérhették tudásukat legkisebb sportolóink. Május 3-án egy bemutatóval egybekötött versengést rendezett egyesületünk a TVE Multisportnap keretein belül. A sportnapon U8, U10 ès U12-es csapatok részére lett összeállítva jó pár versenyfeladat, amelyeket a gyerekek örömmel teljesítettek. A fiatalok számára játèkos, èlmènyszerű sportolási lehetősèget nyújtott ez a dèlután az atlètikapályán.


Ezt követően május 6-án már a Kölyökből Atlèta Regionális csapatversenyén mérhették össze tudásukat a résztvevők, amelyen egyesületünk egy U12-es csapatot szerepeltetett, fiataljaink pedig sikeresen vették az akadályokat.


Hóbor Annamária U12-csapat edzője:

"Május 6-án az Ikarus pályán egy U12-es csapattal vettünk részt, az eseményen öt versenyszámban mérhették össze tudásukat a gyerekek. A csapat izgatottan várta a versenyt, amit sikeresen teljesítettek is. Mindenkinek sikerült kihoznia magából a maximumot. Az abszolút kedvenc versenyszám a 7 perces Cooper futás lett, amiben 120 gyerek futott egyszerre. Óriási siker aratott ez a versenyszám, megkoronázta az egész eseményt. A gyerekeknek ugrásban, futásban és dobásban is helyt kellett állniuk. Nagyon jó élménnyel gazdagodtak, reméljük a következő versenyen már 2 csapattal is tudunk indulni."

bottom of page