top of page
Keresés

Kölyökliga értékelőkElindult a Kölyökliga tavaszi hadjárata is.


U12

U12 - Gyenes András beszámolója

"Az U11A lejátszotta a 11. bajnoki mérkőzést az U12-es kölyökligában. A mérkőzés elején jól kezdtünk, nálunk volt többet a labda, az ellenfélnek viszont sikerült gólt szerezni, utána teljesen visszaestünk. Sajnos nem voltunk veszélyesek, az ellenfél kapujára. Gratulálunk az ellenfélnek!"

Dunakanyar RUFC - III. kerületi TVE 5-0

Keret: Balogh Bálint, Geszler Ádám, Timáry Szalay Ábel, Fülöp Levente, Puskás Gergő, Ungi Ákos, Marek Réka, Szántó Brendon, Huszár Márton, Darvas Barna, Vér Bátor Bence, Bene Patrik Milán, Földes Márton, Papp Zsolt, Varga Bertalan


U9-U8 - Grőb Ákos beszámolója

"Mind a négy csapatunk az alsóházban kapott helyet és négy fordulón keresztül összesen nyolc mérkőzése lesz az éles gyakorlásra. Esőmentes, késő délutánra kicsit lehűlő, de alapvetően kellemes tavaszváró időnk volt vasárnap, sok lelkes szülővel kiegészülve. Csak az a fránya negyven perces csúszás az eredeti időponthoz képest ne lett volna, de végül is aranyos torna ez, rendes türelmes bírókkal, nézzük el ezt."


U9A

III. kerületi TVE - Ikarus II. 8-8

Horváth Ármin (3), Hubert Roland (2), Simai Zsombor, Kassai Kristóf, Telek Zsombor

III. kerületi TVE - Gödi SE 11-3

Hubert Roland (3), Horváth Ármin (2), Simai Zsombor (2), Kassai Kristóf (2), Seufert Simon, Telek Zsombor


Keret: Pintér Domán, Hubert Roland, Horváth Ármin, Kassai Kristóf, Simai Zsombor, Seufert Simon, Telek Zsombor


"U9A csapatunk már az első mérkőzésen fölényben játszott, de jelentős előnyről fel tudott kapaszkodni az ellenfél. Játékosaink a kapust is sokszor játékba szervezve fociztak, szervezett volt a csapat, mindenki kitette a pályára - nem csak a cipőjét, ahogy mondani szokták - hanem a szívét is. 2 cserével pörögtünk, mindenki eleget volt pályán. Küzdelmes, változatos meccs után döntetlen lett, de nem volt okuk bánkódni. A második meccsen mivel egyénileg jobbak voltunk, csapatban pedig szervezettebbek, így elég simára sikerült, de a végeredményhez rengeteget kellett azért tenni, semelyik gól nem jött magától, gratulálok a fiuknak a teljesítményhez. Gombai Zsolti és Tímáry Szalay Bernát betegség miatt most sajnos nem tarthatott a csapattal, majd legközelebb kifocizzák magukat."


U9B

III. kerületi TVE -  BSE Palóc Farkasok 2-8

Papp Mátyás, Maschek Vince

III. kerületi TVE - Ceglédi VSE 2-8

Papp Mátyás, Maschek Vince


"U9B csapatunkban a kisebb alkatú játékosaink (egyenlőre B csoport), illetve U8-as variáció volt. Itt fizikálisan bedaráltak minket és bár voltak ügyes húzásaink, de a végeredmény csak számszerűségében volt kérdés a játék képe alapján. De Szabó Arnold kapusunk bemutatkozása és a szintén újonc Papp "Mitya" debütálása örömteli esemény, végig a többiekhez hasonlóan nagyon lelkesek voltak. Maschek Vince most tudott sokat mezőnyben játszani, és még sok pozitív dolgot láttunk, ha szervezettebbek vagyunk az ellenfélhez képest, lehetett volna szűkíteni az eredményen."


Keret: Szabó Andor, Maschek Vincze, Neubrandt Csaba, Limp Olivér, Papp Mátyás, László Zsombor, Kovács Dáriusz, Czermák Alexander, Vincze Balázs


U8A

III. kerületi TVE - Cegléd 11-3

Kassai Kristóf (6), Csatári Dominik (2), Czermák Alexander (2), Lendvai Péter

III. kerületi TVE - Szent Pál 13-2

Lendvai Péter (5), Kassai Kristóf (4), Csatári Dominik (2), Kovács Dáriusz, Czermák Alexander


"Három játékosunk volt aki már hamarabb az U9B meccsen is szerepet kapott, ők nagy örömükre dupla terhelést kaptak a mai napon. Két teljes négyes sorral mentünk eredetileg, de Tóth Ádám most a B együttest segítette, így három cserével futottunk neki a meccseknek. Tulajdonképpen legyorsultuk, bedaráltuk az ellenfeleket és látványos gólokban sem voltunk szűkében. Ügyesek voltak fiaink, igazán büszkék lehettünk rájuk is. Itt lehetett könnyen érzékelni (senkit megbántva), hogy kategóriában különbözik a két együttes. Nem mindenkinek sikerült a gólszerzés mámorát átélni, de ahogy mondani szokták, hagytunk holnapra is."


Keret: Ilija Zsombor, Vincze Balázs, Czermák Alexander, Kovács Dáriusz, Kulcsár Olivér, Lendvai Péter, Csatári Dominik, Kassai Kristóf


U8B

III. kerületi TVE - ASI DSE 4-5

Ludmán Gergő (2), Ákos (2)

III. kerületi TVE - Újpest FC 3-2

Ludmán Gergő (2), Benus Milán


"Párhuzamosan ment a két U8-as csapat dupla meccse, ez külön érdekesség volt. Ákos és Milán a két U7-es focista nagyon aktív volt, öröm volt őket látni. Bemutatkozott Szabó Hunor, és mivel nem volt kapusunk, ezért Sélley Zsombor bevállalta és nem is volt rossz, Farkas Balázsunk pedig egyenesen parádésan teljesített a kapuban. Ludmán Gergő elemében volt nagyon, Tóth Ádám meg kimagaslott a mezőnyből, hamár ebbe a csoportba került, végig aktív volt, rengeteget szerelt és labdát vezetett. De Róka Marci is olyanokat húzott mezőnyben, amiért érdemes volt kilátogatnunk, egyre jobban fejlődik ő is. Két szoros meccs, az első centimétereken múlt, a második viadalnál pedig egy kicsit mindig mi voltunk jobb helyzetben és a vége így talán igazságos lett, a gyerekek roppantul örültek, és tulajdonképpen nagyon fontos dolog ez is!"


Keret: Tóth Ádám, Szabó Hunor, Ludmán Gergő, Róka Marci, Sélley Zsombor, Farkas Balázs, Siklódi Ákos, Benus Milán


#tve1887 #kölyökliga #tvelabdarúgás #tveutánpótlás

bottom of page