top of page
Keresés

Kölyökliga edzői értékelők - 2020


U11 - Bencze Attila beszámolója

2. forduló 2020.09.20.


"Vasárnap ismét Kölyökliga fordulót rendeztek, ahol ismét két mérkőzést játszottunk. Mind két mérkőzésen lassan, és körülményesen játszottunk. Rengeteg ki nem kényszerített hiba volt a játékunkban, nagyon sok eladott labda, amit az ellenfeleink köszöntek szépen. Ha el sikerült jutnunk az ellenfeleink kapujáig, ott rendre rossz megoldást választottunk, a kapura lövéseink erőtlenek, és pontatlanok voltak. Túl könnyen megadjuk magunkat, és engedjük, hogy az ellenfeleink erőfeszítés nélkül jussanak el kapunkig."

MÉSZÖLY FOCISULI - III. KERÜLETI TVE 13-2

Gólok: Kovács Rudolf, Rácz Karina

PAKSI FC - III. KERÜLETI TVE 4-2

Gólok: Kovács Rudolf, Gyergyói Zénó


Játékos keret: Bugya Borsa, Gyergyói Zénó, Kecskés Botond, Rácz Karina, Matuz Kristóf, Bertényi Dávid, Bánki János, Kovács Rudolf


U10 - Czerman Ferenc beszámolója

2. forduló 2020.09.20.


"Sajnos a Kölyökliga, illetve a Bozsik torna szerencsétlen egybeesése miatt nem a legerősebb kerettel tudtunk nekivágni az erőpróbának, mert csapatunkat ketté kellett osztani. Viszont remek alkalom nyílt arra, hogy három hét tapasztalata után, először  láthattam négy új játékost téthelyzetben játszani.

A Paks ellen remekül kezdtünk, hamar megszereztük a vezető gólt, amit a játékvezető nem adott meg. Végig támadtuk a mérkőzést, 80:20 arányban az ellenfél térfelén tartottuk a játékot, de helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfél gyors szélsői révén megkontrázott minket háromszor is. Félidő (0-3).


A második félidő első tíz percében az ellenfél a félpályán sem tudott átjönni. Megint nem adtak meg egy szabályos gólunkat, illetve négy bődületes kapufát rúgtunk ebben az időszakban, a tolnaiak kapusa pedig remek napot fogott ki. Mentünk előre, de ahogy telt az idő egyre görcsösebben. A második játékrész, második felében mindent egy lapra feltéve támadtunk, de ez csak egy gólra volt elég. Az ellenfél két szélsője pedig ismételten háromszor lekontrázott minket. (1-6 ) Az eredmény alapján sima vereséget szenvedtünk egy jóval összeszokottabb ellenféltől, a helyzetek alapján a döntetlent megérdemeltünk volna. 

III. KERÜLETI TVE - PAKSI FC 1-6

A második mérkőzésen a tolnaiknál egy jóval erősebb csapattal, a Monorral találkoztunk. A második meccsre már sikerült levonni néhány tanulságot, és jóval stabilabban játszottunk. 35 percig vezetett 2-1 ellenünk az a Monor akiktől, három hete 18 perc alatt, kilenc gólt kaptunk.... A végére elfáradtunk és 4-1 arányban vereséget szenvedtünk. Ismerkedés fázisában vagyunk, ebben a szakaszban most jelenleg ennyire vagyunk képesek, ezek a mérkőzések azonban remek felmérőt adnak a jövő kiépítésében."

III. KERÜLETI TVE- MONORI SE 1-4

#tve1887 #kölyökliga #tvelabdarúgás #tveutánpótlás #tveu11 #tveu10

bottom of page