top of page
Keresés

Kölyökliga edzői értékelők - 2020


U9 - Gyenes András beszámolója

3. forduló 2020.10.11.

Keret: Ilija Zsombor, Farkas Balázs, Lendvai Péter, Szobota Ábel, Vincze Balázs, Czermák Alexander, Binder Ákos, Ludmán Gergő


"Az utolsó előtti fordulót rendezték, a kölyökligában Újpesten. Az első mérkőzésen, az ellenfelünk dominálta a mérkőzést és sok eladott labdával ajándékoztuk meg őket. A második mérkőzésen, sajnos későn kezdtünk el bátrabban játszani, de sokkal több tudatosság volt a játékunkban, mint az első játékban, így pozitívabban zártuk a fordulót, az eredménytől függetlenül."

III. kerületi TVE - Szilády RFC 1-7

G. Lendvai Péter

BSE Palóc Farkasok - III. kerületi TVE 5-4

G. Czermák Alexander (4)
U8 - Grőb Ákos beszámolója

3. forduló 2020.10.11.


"A hétvégi, főleg vasárnapi esősebbre forduló időjárás délelőtt még ijesztgetett minket, de reménykedtünk abban, hogy valahogy szerencsésen minden jóra fordul. És jóra is fordult. A meccs déli kezdésére tulajdonképpen elállt az égi áldás, minden adott volt a jó programhoz. Az előző napi (nyilván tartalékos) Hegyvidéket nagyon simán lelépő /16:2/ csapatunk kellő önbizalommal lépett pályára és az első összecsapáson nagyon energia gazdagon (ha van ilyen fogalom egyáltalán) ténykedett.


Ákos góllal hűtötte a kedélyeket, Benedek büntetőt harcolt ki, Bálint a szokásos motor, Zénó meg egyre ügyesebb a hátsó régióba. De Áron labdaügyességét is jó nézni, Gyuszi cseleit, vagy Boti mozgását. Apropó Boti. Az U6 os csapatból most felhívott fiúcskáról van szó, aki már tavalyról nagyjából ismeri az itteni fiúkat. Elhívtuk, mert az előző napi edzőmeccsen biztatóan mocorgott, hát megmérettetjük e helyütt is. Nem is jött zavarba kis újoncunk, mozgott cselezett, kapura lőtt, láthatóan élvezete a játékot és ez is nagyon lényeges dolog. A lényegi szituációkba mi gólt lőttünk az ellenfél kapufát. Mondtam is magamban, hogy lehet egyáltalán a kapufát eltalálni ezen a kapun, amikor konkrétan nincs is vastagsága. Hajtós, ügyeske meccset nyertünk az Angyalföldiek ellen.

III. kerület TVE - ASI DSE 5-2

G: Siklódi Ákos (3), Benus Milán, Boros-L. Bálint


A második mérkőzésen a Szent Pál Akadémia Inter mezben (!) játszó fiataljaival meccseztünk. Szép nagyra nőtt fiúcskák alkották az ellenfél csapatát, bőven meggyűlt velük a gondunk. Több párharcban most alul is maradtunk, nem tudtunk nagyon fölényt, nyomást kialakítani. Egy eladott labda után szereztek vezetést, majd nem sokkal később Huszár Benedek (újabb büntetőterületen belüli) buktatásáért megítélt büntetőt hagytuk kihasználatlanul, sőt a kipattanó után gólt is kaptunk egy előre csapkodott labdából.


Kiegyenlített második negyedórát láthattunk, nekünk kimaradt, nekik "bemaradt", így tovább növelték az előnyüket. De újabb pozitívumként Milán második félidői kapusságát is lehet említeni, nagyon bátran állt a kapuba, illetve a labdák útjába. Zénó a mezőnyben megmutatta hogy ügyes átadásokra is képes, és ha nem is fogja lefutni a mezőnyt (arra vannak mások: Ákos, Milán) de ésszel, passzal működve nagy hasznára lehet kinn is a csapatnak. A gólkülönbség a látottak alapján kissé túlzó, mi sajnos most nem találtunk be, de voltak azért bőven ügyes momentumaink.

III. kerület TVE - Szent Pál Akadémia 0-3

#tve1887 #kölyökliga #tvelabdarúgás #tveutánpótlás #tveu9 #tveu8

bottom of page