top of page
Keresés

Kölyökliga U11 edzői értékelés


U11 A

Kölyökliga 4. forduló


Lejátszotta az alapszakasz utolsó fordulóját a 2009-es korosztály a kölyökligában.


Gyenes András vezetőedző értékelései:


TVE-Cegléd 11-2
Gólszerzők: Puskás Gergő 3, Bene Patrik 2, Szántó Brendon 3, Timáry Szalay Ábel, Báti Bálint

"Az első mérkőzésen, Cegléd csapatával játszottunk. Az első helyzetek még az ellenfélnek adódtak, utána viszont nagyon szép gólokat szereztünk és megérdemelten nyertünk 11-2-re. Az első félidőben nyújtott játékkal elégedett voltam."


TVE-Paks Tolna 5-4
Gólszerzők: Balogh Bálint 2, Szántó Brendon 3

"A második mérkőzésen a Tolna következett. Ellenfelünk arra várt, hogy hibázzunk, visszaálltak a saját térfelükre és a labdaszerzések gyors kontra után próbáltak gólt rúgni. Sajnos sikerült is nekik, a meccs elején kettő nagyon könnyű gólt szereztek. A gyenge kezdés után, viszont nagyon pozitív volt a srácok hozzáállása. Sikerült megnyugodni és türelmesen keresni az üres területek. Sok lehetőségünket csak szabálytalansággal tudtak megállítani, amiből sikerült gólt, gólokat szereznünk. Később akcióból is sikerült gólt szereznünk. Véleményem szerint megérdemelten nyerték meg a fiúk a meccset. Gratulálok mindenkinek!"


Keret:

Balogh Bálint, Bathó Attila, Bene Patrik Milán, Geszler Ádám, Nagy Benedek Botond, Timáry Szalay Ábel, Papp Zsolt, Puskás Gergő, Varga Bertalan, Báti Bálint Tibor, Darvas Barna, Huszár Márton, Szántó Brendon


"Az elmaradt mérkőzésünket november 23-án pótoltuk a Barca ellen. Végig mi irányítottuk a meccset, természetesen mi is követtünk el hibákat, de támadó szellemben játszottak a fiúk. A játékkal teljesen nem vagyok elégedett, sokszor nem találtuk a játékfolytatáshoz a megfelelő embert."


TVE - Barca 8-2
Gólszerzők: Bene Patrik 2, Szántó Brendon 2, Timáry Szalay Ábel 2, Darvas Barna, Báti Bálint

Keret:

Balogh Bálint, Báti Bálint Tibor, Bene Patrik Milán, Darvas Barna, Geszler Ádám, Nagy Benedek Botond, Papp Zsolt, Puskás Gergő, Szántó Brendon, Timáry Szalay Ábel, Varga Bertalan

Köszönöm ebben a félévben nyújtott játékot és a remek hozzáállást!


bottom of page