top of page
Keresés

Kölyökliga U11 edzői értékelése

Lejátszotta első mérkőzéseit az U11-es korosztály a Kölyökligában


Gyenes András vezetőedző értékelése:

"Szombaton, az egy évvel idősebbek között szerepeltünk a Dalnoki Akadémia ellen. A csapatnak ez volt az első 8+1 mérkőzése, bajnoki rendszerben, nagyon tetszett, amit láttam. A mérkőzés elején egy szöglet után megszerezte a vezetést az ellenfél, de utána végig a mi csapatunk dominált a mérkőzésen, sajnos a kapu előtti szituációkat nem oldottuk meg jól, de ahogy futballoztunk, az számomra rendben volt."


TVE U11 - Dalnoki U12 2 - 2

Gólszerzők: Timáry Szalay Ábel, Puskás Gergő


Keret:

Varga Bertalan (K), Bathó Attila, Geszler Ádám, Nagy Benedek Botond, Puskás Gergő, Timáry Szalay Ábel, Fülöp Levente, Bene Patrik Milán, Balogh Bálint, Marek Réka Blanka, Vér Bátor Bence, Földes Márton Gábor, Huszár Márton, Szántó Brendon, Báti Bálint Tibor, Darvas BarnaGyenes András vezetőedző értékelése:

"Vasárnap egy mérkőzést játszottunk a saját korosztályunkban. Az ellenfél ismét a Dalnoki csapata volt. A fiúk megérdemelten nyertek 9-2 arányban, viszont a játék nem tetszett, a területeket nem osztottuk el megfelelően, sok esetben türelmetlenek voltunk, sietni akartunk. Szerencsére voltak pozitív dolgok, az egyik gólunk egy nagyon szép támadás végén született."


TVE U11 - Dalnoki U11 9 - 2

Gólszerzők: Szántó Brendon 3,Timáry Szalay Ábel, Darvas Barna 2, Puskás Gergő 2, Báti Bálint


Keret:

Varga Bertalan (K)+(M), Huszár Márton, Szántó Brendon, Báti Bálint Tibor, Darvas Barna, Bathó Attila, Nagy Benedek Botond, Puskás Gergő, Timáry Szalay Ábel, Bene Patrik Milán, Balogh Bálint


Gratulálok a mérkőzésekhez a 2009-es korosztálynak!

#tve1887 #tvelabdarúgás #tveutánpótlás

bottom of page