top of page
Keresés

Kölyökliga U11 edzői értékelések

Kölyökliga U12 (2. forduló)


Gyenes András edzői értékelése:

"Második mérkőzését is lejátszotta az U11 korosztály az egy évvel idősebbek között, a Kölyökliga U12-es bajnokságában. A mérkőzésen nem voltunk teljesen frissek, ennek ellenére mi irányítottunk. Az ellenfél rúgta a gólokat a mi segítségünkkel. Sok labdát adtunk el a védő harmadunkban. Az ellenfél kapuja előtt viszont nem voltunk kellően hatékonyak."


TVE 2009 - MFS 2008 2-7

Gólszerzők: Puskás Gergő 2

Gratulálunk az ellenfelünknek!


Keret: Báti Bálint Tibor, Darvas Barna, Szántó Brendon, Balogh Bálint, Bathó Attila, Geszler Ádám, Nagy Benedek Botond, Puskás Gergő, Timáry Szalay Ábel, Fülöp Levente, Marek Réka Blanka, Papp Zsolt, Varga BertalanKölyökliga U11 (3. forduló)


Gyenes András edzői értékelése:

"Vasárnap két mérkőzéssel folytatódott a Kölyökliga a 2009-ben született játékosoknak. A szombati naphoz képest, most a saját korosztályukkal mérkőztek meg. Minden játékosom előtt kalapot emelek, mivel úgy tudták irányítani a játékot, hogy az elmúlt napban kettő vagy három mérkőzést játszottak. Sajnos a sebesség a játékunkból hiányzott, de még így is számtalan helyzetet alakítottunk ki."


Gratulálok mindenkinek!


TVE - Ikarus 1-0

Gólszerző: Puskás Gergő

Összefoglaló:TVE - VÁC 8-3

Gólszerzők: Puskás Gergő 4, Báti Bálint, Timáry Szalay Ábel, Fülöp Levente, Bene Patrik

Összefoglaló:Keret: Báti Bálint Tibor, Darvas Barna, Szántó Brendon, Balogh Bálint, Bathó Attila, Bene Patrik Milán, Földes Márton Gábor, Geszler Ádám, Nagy Benedek Botond, Puskás Gergő, Timáry Szalay Ábel, Papp Zsolt, Varga Bertalan, Fülöp Levente


bottom of page