top of page
Keresés

Közeledünk az élmezőnyhöz fiú utánpótlásbanVendégként léptünk pályára a saját uszodánkban, mert az ASI Vasas is nálunk rendezi hazai mérkőzéseit. Sajnos nem sikerült bravúrt hoznunk, bár serdülő csapatunk a félidőben még talpon állt, de végül az erősebb ASI-Vasas behúzta a találkozót. Gyermek csapatunk ezúttal mindent beleadott, de nem volt valódi esély a pontszerzésre.


BENU Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság

Alapszakasz II. - B - B csoport - 5. forduló

ASI Vasas - III. Kerületi TVE
9 – 5 (1-3, 3-0, 3-1, 2-1)
3	Mocsáry Dániel
2	Lévai Bendegúz

Horváth Viktor serdülő csapat edzője:

"Jól indítottuk a találkozót, de a kipontozódások megpecsételték a sorsunkat. Összesen két ítéletet kaptunk az egész mérkőzésen, míg nálunk két kulcsjátékos is kipontozódott, és négy büntetőt is lőhetett az ellenfél. Biztos így volt helyén, de nekünk ez ma végzetesnek bizonyult, mert nem tudtuk pótolni a kieső játékosokat. Gratulálok az ellenfélnek!"BENU Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság

Alapszakasz II. - B - B csoport - 5. forduló

ASI Vasas - III. Kerületi TVE
14 – 8 (3-1, 4-3, 4-2, 3-2)
3	Tóth Berényi Simon Ányos
2	Szabó Zétény
1	Csurilla Botond
1	Kertész Levente
1	Dugalits Levente

Pilny Gábor gyermek csapat edzője:

"Hajtottunk, de minden negyedben egy kicsit alulmaradtunk. Valójában úgy látom, lassan és apránként közelítünk az előttünk álló csapatok szintjéhez, de mi még nem vagyunk annyi ideje együtt, hogy a teljesítményünk stabil és állandó legyen. Jobban és pontosabban kell játszanunk, ha ezen a szinten is eredményesek szeretnénk lenni a későbbiekben."


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas

bottom of page