top of page
Keresés

Küzdelmes mérkőzést játszott Női OB I-es csapatunk a szentesi uszodábanKüzdelmes mérkőzést játszott Női OB I-es csapatunk a szentesi uszodában, de nem sikerült elvennünk a hazai csapat pályaelőnyét, így lépéshátrányból várjuk a folytatást a két nyert mérkőzésig tartó párharcban a Kalap utcában.


Változatlanul hiányos összeállításban szerepeltünk, igaz Kisteleki Dóri már vállalta a játékot, de további három játékosunk még nem állt Lukács Dénes vezetőedzőnk rendelkezésére. Bizakodtunk, a tavaszi formánk alapján erre minden okunk megvolt, de sajnos a tegnapi napon elmaradtak azok az egyéni teljesítmények, melyek egy ilyen párharc megnyeréséhez segítették volna csapatunkat. Nehéz, de nem reménytelen helyzetben várjuk a folytatást szerdán este a TVE uszodában.


L.ukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Megismételtük az elmúlt héten lejátszott mérkőzést, pár perc rövidzárlat a mérkőzés elején megpecsételte a találkozó sorsát. Nagyon nehéz ki-ki rangadót nyerni női vízilabdában vendégként, erre a középmezőnyben mindössze egyszer volt példa eddig, ezt a bravúrt mi hajtottuk végre Egerben, persze komplett csapattal, nem csupán serdülő játékosokkal a kispadon. Most ez van, ha képesek vagyunk átlendülni és összeszedni magunkat, akkor van remény, hogy jövő szombaton Szentesen dőljön el az 5. hely sorsa. Kiestek a góllövő játékosaink, illetve elvesztettünk két meghatározó bekket, ezért teljesen másképp kell felálljunk, mint azt eddig megszoktuk. Képesnek tartom a lányokat a bravúrra a roppant szerencsés szentesi csapat ellen, néhány játékostól sokkal többet várok a következő találkozón. Semmi nem dőlt el, várjuk a folytatást. Hajrá Kerület!"E.ON Női OB I. Rájátszás az 5-9. helyért 1. forduló

Szentesi Uszoda - fedett

2021. április 17. 16:00

Hungerit Szentes - III. kerületi TVE
9 - 5 (3-0, 2-1, 2-2, 2-2)

G. Jancsó Patrícia (2), Illés Henrietta Katalin (2), Kisteleki Dóra


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

bottom of page