top of page
Keresés

Kaotikus kezdés után nem volt visszaút DunaújvárosbanA szerdai Ferencváros elleni összecsapás után szombaton újabb nehéz feladat várt Lukács Dénes csapatára, hiszen a női OB I. 11. fordulójában Dunaújvárosban kellett a bajnoki listavezetővel megmérkőznie együttesünknek. Míg a szerdai meccsről a vereség ellenére is pozitívan beszéltünk, addig a szombatiról ez már nem volt elmondható.


Ahogy szerdán, úgy szombaton sem csapatunk mellett szóltak az esélyek, ám a Fradi ellen újfent bizonyították Gyöngyössy Anikóék, hogy az élcsapatok ellen sem adják könnyen magukat, mernek bátran, bevállalósan játszani, megnehezítik az ellenfelek dolgát. Szombaton Dunaújvárosban ugyanakkor mindez nem sikerült, legalábbis az első negyedben nem. A találkozón a hazaiak villámrajtot vettek és 7-1-re elhúztak, ez pedig megalapozta a mérkőzés végkimenetelét. A folytatásban ugyanakkor remekül helytálltak Torkos Tamaráék a válogatottakkal megtűzdelt hazaiak ellen, kiegyenlített negyedeket játszottak.


Kaptunk tíz elkerülhető gólt a mai mérkőzésen. Jobb csapat a Dunaújváros, ezt leszögezhetjük, de ez a különbség ez túlzó. Annak örülök, hogy egy ilyen kaotikus kezdés után a másodi negyedtől viszonylag rendbe tudtuk tenni a játékunkat, a közepe a mérkőzésnek helyén volt.” – értékelt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Lukács Dénes, csapatunk vezetőedzője.


Illés Henrietta is hasonlóan vélekedett, a Fradi ellen két gólt szerző rutinos játékosunk szerint egy ilyen szintű csapattal szemben ennyi hibát nem engedhet meg magának egy csapat sem.


A találkozón a Kerület góljait Brezovszki Gerda, Hnatyszyn Kinga, Kudella Panna (3), Hajdú Róza és Gyöngyössy Anikó szerezték.


A bajnokságban most egy rövid szünet következik, a tabellán jelenleg a hetedik helyet elfoglaló csapatunk legközelebb február 15-én játszik mérkőzést, mégpedig hazai pályán a 11. forduló után kilenc győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyén álló UVSE ellen.


E.ON Női OB I

11. forduló

Dunaújvárosi FVE - III. kerületi TVE 17-7 (7-1, 2-1, 4-3, 4-2)

Gólszerzők: Mucsy 4, Mahieu 4, Jonkl 3, Sümegi 2, Dobi 2, Pál, Szabó N., ill. Kudella 3, Gyöngyössy, Brezovszki, Hajdú, Hnatyszynbottom of page