top of page
Keresés

Kettős győzelemmel vettünk revansot az Aquaworm Göd ellenNéhány hete már megmérkőztünk a gödiek ellen a bajnokságban, akkor súlyos árat fizettünk hibáinkért. Vasárnap reggel a serdülőcsapatunk nyitotta a napot, fej-fej mellett haladtak a csapatok a 4. negyedig, óriási küzdelem zajlott a medencében. A végjátékban Mocsáry Dani emberelőnyből szerzett találatával sikerült behúznunk a találkozót. Gyermek csapatunk a harmadik negyedben lépett a gázra, és 5-0-ás rohammal leterítette az ellenfelet.


Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság 9. forduló

III. Kerületi TVE - Aquaworm Waterpolo Göd
10 – 9 (3-4, 3-2, 3-2, 1-1)
Frank Dániel 3
Bakonyvári András 2
Mocsáry Dániel 2
Szabó Zétény 1
Szabó Bendegúz 1
Dibáczi Hunor 1

Horváth Viktor serdülőcsapat edzője:

"Izgalmasra sikerült a visszavágó gödi barátaink ellen. Sajnos a korai kipontozódások és fegyelmezetlenségek miatt voltunk nehéz helyzetben a mérkőzés végén. Mai napon kiemelném Molnár Benedeket a kapuban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, rendre hárította az ellenfél kísérleteit. A végén helyén volt az eszünk és a szívünk, értékesítettük a legfontosabb emberelőnyt. Gratulálok a srácoknak, ma büszkék vagyunk egy kicsit!"


Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság 9. forduló

III. Kerületi TVE - Aquaworm Waterpolo Göd
12 – 7 (3-4, 2-1, 5-0, 2-2)
Szabó Zétény 4
Borus Máté 3
Kertész Levente	2
Dugalits Levente 2
Tóth Berényi Simon Ányos 1

Pilny Gábor gyermek csapat edzője:

"Jól védekeztünk és ehhez a mai napon kimagasló kapusteljesítmény is társult. A harmadik negyedben védekezést váltottunk és meghozta az eredményt, lefordultunk ellenfelünkről és sok megúszás gólt lőttünk. Örülök, hogy visszaköszönnek az edzéseken gyakorolt elemek. Gratulálok a fiúknak, kemény munka volt!"


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas

bottom of page