top of page
Keresés

Kiütéses győzelemmel menetel tovább Illés Heni csapataA mögöttünk álló hétvégén Illés Henrietta csapata a Budapest Gyermek bajnokság rájátszásának 10. fordulójában a Sportsziget SE ellen ugrott medencébe. Fiataljaink kiütéses győzelmet arattak, ám nem csak az eredmény miatt lehetett elégedett felnőtt pólócsapatunk kiválósága, hanem a mutatott játék miatt is.


A Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság rájátszásának 10. fordulóját rendezték, ahol csapatunk a Szőnyi úton vendégszerepelt, ellenfele a Sportsziget SE volt. Illés Heni csapata már az elején magához ragadta a kezdeményezést, az első negyedet 3-1-re nyerve. A folytatásban is hasonló volt a forgatókönyv, majd az utolsó játékrészben robbantottak fiataljaink és gólparádét rendeztek. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Várady Tamás lett 9 góllal, ám nem csak őt emelte ki a mérkőzés végén Illés Heni, edzői értékelésében.


“Nagyon fontos mérkőzésünk volt a hétvégén, ugyanis a Sportsziget SE csapata elleni összecsapásunk döntött a csoportban a második helyünk megtartásáról. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre mert kimagasló teljesítményt nyújtottak, ezt az összesen 2 kapott gólunk is nagyon jól tükrözi. Ki kell emeljem Tömöri Lórit aki bár nem kapus mégis 87%-os teljesítményt nyújtott. Nagyon jól működött a védekezésünk, támadásban voltak kihagyott helyzeteink ennek ellenére 19 lövésből 14-et sikerült gólra váltanunk. Külön szeretném megköszönni az Óbuda Sharks Supporters szurkolói csoportnak, hogy most is eljöttek és támogattak bennünket a szurkolásukkal, ami nagyon sokat jelent! Gratulálok a csapatomnak, látszódik a bele fektetett munka. Büszke vagyok rájuk!” - értékelt érthetően elégedetten Illés Henrietta.

A csapat és a szurkolótábor!


Fiataljaink a bajnokság következő fordulójában a tabella negyedik helyén álló Városgazda Utánpótlás Akadémia (VUK) csapatával mérkőzik.

A találkozó időpontja: május 6., 15 óra.

Helyszín: Népliget


Budapesti Kőnigh György Gyermek IV. Fiú Bajnokság

Sportsziget SE - III. kerületi TVE 2-14

TVE gólszerzők:

Várady Tamás 9 gól

Tóth-Farkas Levente 2 gól

Lengyel Simon

Ofner Botond

Márfai Borsa Tamás

bottom of page