top of page
Keresés

„Ki kellett tömni az ellenfelet, így a következő fordulókra meglesz a kellő önbizalom!”Ahogy arról korábban beszámoltunk, csapatunk kiütéses győzelmet aratott a Teskánd ellen vasárnap, a bajnokság 7. fordulójában. A félidőben már 4-0-ra vezetett Aczél Zoltán együttese, ám azt követően sem álltak le a fiúk, a második játékrészben újabb négy gólt rámoltak be a vendégek kapujába. Bár a gólszerzők közé nem sikerült feliratkoznia, mégis a mezőny egyik legjobb teljesítményével rukkolt elő Schuszter Ronald, akit még Aczél Zoltán is kiemelt a meccs utáni értékelésében. Fiatal játékosunk szerényen fogadta a dicséretet, ő inkább a csapatmunkát emelte ki, mint a sikerhez elengedhetetlen hozzávalót.


„Nem szeretnék kiemelni senkit, pedig akár megtehetném. Ott van Kokenszky Norbert, aki három gólt rúgott, tehát a mezőny egyik legjobbja volt, de ilyen erővel Schuszter Ronaldot is említhetném, aki három ember helyett futott...” – ezek Aczél Zoltán szavai a vasárnapi Teskánd elleni bajnokit követő értékeléséből. A szakvezető nem szeretett volna egyenként senkit sem kiemelni, mert bár voltak valóban kiemelkedő egyéni teljesítmények, de a 8-0-ás győzelemhez a teljes csapat és a hőn áhított küzdőszellem kellett. Ugyanakkor aki látta a találkozót, az tisztában kell, hogy legyen azzal, hogy a mezőny egyik legjobbja valóban a 19 éves Schuszter Ronald volt, aki hatalmas kedvvel és nem mellékesen remekül játszott. A Teskánd elleni meccs után természetesen megkértük fiatal játékosunkat, hogy értékelje saját, illetve a csapat teljesítményét.


„A szerdai fiaskó nem tett jót a csapatnak, de felráztuk magunkat. Kötelező volt a győzelem, nem mintha, a többi nem lenne az. Szerintem jól állt bele a csapat a mostani mérkőzésbe a szerdai vereség után, mindenki beletette a maximumot. Ezt emelte ki a Mester is a meccs utáni értékelésében, hogy az akaratot látta rajtunk. Szerintem jól játszottunk. Ami a magam teljesítményét illeti, nem szeretem magamat értékelni, de mentem, tettem a dolgomat, dolgoztam a csapatért. Ez a mai igazi csapatmunka volt, ez hozta meg a győzelmet és annak külön örülök, hogy ennyi gólt tudtunk rúgni, mert ki kellett tömni az ellenfelet, így a következő fordulókra meglesz a kellő önbizalom.”


Ami már csak azért is fontos, mert a 8. fordulóban ahhoz az Érdhez látogatunk, amely két ponttal áll előttünk a tabellán, így egy esetleges győzelemmel a dobogóról várhatnánk a bajnoki folytatást.

bottom of page