top of page
Keresés

Lukács Dénes lett a női junior válogatott edzőjeEzen héten hivatalossá vált a hírt, miszerint NŐI OB I-es csapatunk vezetőedzőjét választották a női vízilabda junior válogatott edzőjének. Lukács Dénestől nem áll messze a feladat, hiszen már irányíthatott nemzeti válogatott csapatot. De 2019 nyár elejéig csak férfi csapatok edzőjeként tevékenykedett, Azután döntött úgy, hogy elfogadja a III. kerületi TVE felkérését NŐI OB I-be feljutó csapatunk vezetőedzői pozíciójára. A bemutatkozás olyan jól sikerült, hogy csapatunk az első osztályú bajnokság középmezőnyében van jelenleg a bajnokság derekán.


Lukács Dénes női csapatunk és vízilabda szakosztályunk további irányítása mellett, új kollégáival, Varga Tamással és Béres Gergellyel 2019. november 20-a szerdán kezdik meg a közös munkát a válogatottal a Margitszigeti Sportuszodában, melyhez nagyon sok sikert és örömöt kíván Egyesületünk!


Nagy örömünkre szolgál még az is, hogy a junior válogatott csapatába a meghívottak között van Egyesületünk két kiemelkedő tehetsége Pápai Barbara Klaudia és Petőváry Luca Katica is.


#tve1887 #tvevízilabda

bottom of page