top of page
Keresés

Lukács Dénes: „Pont annyi volt a különbség, hogy a Szentes befejezte a helyzeteit, mi meg kihagytuk”Nem sikerült megszereznie sorozatban negyedik győzelmét női pólócsapatunknak, a Szentes ezúttal jobbnak bizonyult és 13-7-re megnyerte a 16. forduló alsóházi rangadóját szombaton. Lukács Dénesnek mondjuk nem volt könnyű dolga, hiszen Brezovszki Gerda és Illés Henrietta személyében két kulcsjátékosát volt kénytelen nélkülözni, ugyanakkor vezetőedzőnk így lehetőséget adhatott a keret fiatalabb játékosainak.


Bár a szentesi bajnoki összességében tét nélkül zajlott – hiszen tudvalevő volt, hogy csapatunk a hetedik helynél előrébb nem zárhatja az alapszakaszt – azért természetesen presztízsmérkőzésnek számított, ráadásul azzal a tudattal várhatták Kudella Pannáék az összecsapást, hogy egy esetleges sikerrel sorozatban a negyedik győzelmüket arathatják.


A találkozó hazai góllal kezdődött, ám még az első negyedben Gyöngyössy Anikó révén szépíteni tudott csapatunk és így minimális hátránnyal várhatta a következő játékrészt. A második negyedben viszont magasabb fokozatra kapcsolt a Szentes, Varga Viktória és Bonca Vivien két perc alatt háromszor találtak be Torkos Tamara kapujába, és bár Kudella Panna még ebben a játékrészben két gólt szerzett, az ellenféltől is érkezett két újabb találat, így a Szentes 5-2-vel zárta ez a játékrészt. A folytatásba a hazaiak jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően növelték előnyüket, a harmadik negyedet 4-2-re hozták, míg a befejező játékrész 2-2-vel fejeződött be.


A Szentes végül 13-7 arányban nyerte a találkozót, csapatunkból a három gólos Kudella Panna és a két találatot jegyző Gyöngyössy Anikó mellett Fodor Bea és Kiss Patrícia iratkozott fel a góllövők közé.


Vezetőedzőnk, Lukács Dénes a mérkőzést követő sajtótájékoztatón többek között azt emelte ki, hogy csapatunk gyengébb helyzetkihasználása és a védekezés során elkövetett hibák, valamint az emberfórok eltékozolása jelentették a két csapat között a különbséget.Csapatunk legközelebb március 18-án, szombaton 18 órakor az Eger együttesét fogadja, az alapszakaszt pedig Március 25-én a BVSC otthonában zárja.


bottom of page